Danzigerkade 23 C 1013 AP Amsterdam

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

HET GEBOUW
Dit markante gebouw is door Emma architecten ontworpen, welke zich als jong en ambitieus kenmerken. Stoere materialen zoals hout, glas en beton worden op prachtige wijze samengebracht. 

Het object is gelegen in het “Houthavengebied” binnen de ring rondom Amsterdam, op een toplocatie aan het IJ. Het gebied kenmerkt zich door een scala aan creatieve bedrijven enerzijds en industriële / logistieke bedrijven anderzijds. De Houthavens heeft zich afgelopen jaren bewezen als gewilde vestigingsplaats voor creatieve ondernemers, cultuur, evenementen en culinaire belevenissen. Het ruige industriële karakter van de haven, het inspirerende uitzicht over het IJ en de korte afstand naar zowel het Centraal Station, als de Ring A10 maken De Houthavens een gewilde locatie.

Diverse grote partijen hebben zich momenteel al in het gebied gevestigd, zoals o.a. Hugo Boss, Diesel, PVH, Barts, Sole Technology, Dedato Architecten, Quicksilver, Vue Bisocopen en Tuvalu Media.

HET OBJECT
Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 6.400 m².
Momenteel hebben wij 770 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 4e verdieping.

AANVANGHUURPRIJS
€ 225,- per m² per jaar.

SERVICEKOSTEN
Voorschotbedrag van € 30,- per maand, te vermeerderen met BTW, op basis van voorschot met nacalculatie.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
Kantoor-/ showroom-/ bedrijfsruimte. 

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
€ 2.500,- per parkeerplaats per jaar.

VOORZIENINGEN
Diverse glazen scheidingswanden
Keuken (2x)
Toiletgroepen (2x)
Huidige databekabeling (cat 5e)
Airconditioning
Aanwezige verlichting (inclusief verlichting entree)
Lift (gemeenschappelijk)
Toegangscontrole systeem middels tags
Zonwering
Kabelgoten

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren (kortere huurperiode is bespreekbaar) met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren

BEREIKBAARHEID
Auto
Het object is binnen enkele minuten vanaf het rijkswegennet, via de A10 west, afslag S102 Sloterdijk/Teleport, de Transformatorweg / Spaarndammerdijk S101 en de Archangelweg bereikbaar. Ook de binnenstad wordt via de Spaarndammerdijk / Tasmanstraat en Houtmankade / Nassaukade S100 snel bereikt.

Parkeren
Op de openbare weg (bemeterd), tevens kunnen er parkeerplaatsen worden gehuurd op het eigen terrein, in de directe omgeving of in de parkeergarage.

Openbaar vervoer
Bus 48 rijdt van Amsterdam CS naar station Sloterdijk. Uitstappen halte Koivistokade (9 minuten). In de ochtendspits rijdt ook bus 248 (snelbus) CS - Haparandaweg – Koivistokade.

Tevens rijdt bus 22 van Van Lohuizenlaan (Indische buurt) naar Spaandammerstraat, halte Zaanstraat uitstappen. Vanaf deze halte kan men lopend naar het object (maximaal 10 minuten). Deze bus rijdt elke 7 minuten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
770 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften en kabelgoten

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Danzigerkade 23 C

€ 225 /m²/jaar