Pieter Vlamingstraat 46 1093 AG Amsterdam

€ 1.950 /mnd

Omschrijving

Pieter Vlamingstraat 46

Rozelyntje

Deze kantoorruimte van circa 68 m² is gelegen op de begane grond van een woningcomplex in de Dapperbuurt in Amsterdam-Oost. Deze open ruimte met eigen entree en grote raampartijen beschikt over een spreekkamer en een eigen stadstuin. Vanwege de ligging in het hart van de Dapperbuurt is dit kantoor omgeven door tal van restaurants en winkels. Kortom, deze ruimte is geschikt voor gebruikers die zich willen onderscheiden van de reguliere kantoorgebruikers en daarnaast zich willen huisvesten in het bruisende Amsterdam-Oost.

Het gebouw
De Pieter Vlamingstraat is vernoemd naar Pieter Vlaming (een bekende dichter uit de 17e eeuw). Het gedicht Rozelyntje is vernoemd naar zijn overleden dochter. Van oorsprong was de Pieter Vlamingstraat een chique straat, waar in ieder geval één zijde van de straat ook voortuintjes had. Er waren in de Dapperbuurt veel Joodse bewoners en ondernemers. De straat heeft zijn oude karakter behouden. Het gebouw waar nummer 46 in is gelegen is gebouwd in het jaar 1883 en is onlangs gerenoveerd.

Buitenruimte
Via de achterzijde van de kantoorruimte is er toegang tot een zonnige stadstuin op het zuiden van circa 13 m² om zomers in tuin een broodje te kunnen eten.

Buurt + hotspots
Aan de oostkant van het Amsterdamse centrum ligt de multiculturele Dapperbuurt.ARTIS, het Tropenmuseum en het Oosterpark liggen allen op een steenworp afstand van deze kantoorruimte. De beroemde Dappermarkt (6 dagen per week) die de Pieter Vlamingstraat kruist biedt een enorme diversiteit aan producten en verkopers uiteenlopend van exotische producten tot textiel. Naast deze markt is er tevens een breed aanbod aan winkels, horeca en voorzieningen. De nabijgelegen Linnaeusstraat biedt diverse populaire horecagelegenheden, zoals Louie Louie en de Biertuin. Hotspots in Oost zijn onder andere Roest en Brouwerij 't IJ - Proeflokaal de Molen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevinden zich Station Muiderpoort evenals diverse haltes van tramlijnen 1, 3, 14 en 19. Ook met de auto is de bedrijfsruimte goed te bereiken via de Ringweg A10 (afslagen S-112 t/m S-114) als ook vanuit Amsterdam-Noord via de IJtunnel.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar. Daarna wordt deze vervolgd voor een periode van onbepaalde tijd.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 per maand
Servicekosten
€ 14 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
68 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pieter Vlamingstraat 46

€ 1.950 /mnd