Veemarkt 191 1019 CH Amsterdam

€ 1.050 /mnd

Omschrijving

Veemarkt 191

De Veemarkt

Hoogwaardige kantoorruimte van circa 62 m² beschikbaar aan de Veemarkt 191. Deze moderne kantoorruimte op het populaire bedrijvencentrum De Veemarkt kenmerkt zich door haar karakteristieke uitstraling en de centrale ligging binnen de ring van Amsterdam. Onder andere vanwege de goede bereikbaarheid en de diverse mogelijkheden is De Veemarkt een gewilde locatie in Amsterdam Oost bij zowel creatieve als ambachtelijke bedrijven.

Geniet in deze kantoorruimte van overvloedig daglicht dankzij de brede raampartijen aan de voorzijde, die een weelderige werkomgeving creëert. Deze kantoorruimte op de eerste verdieping biedt een comfortabele werkplek, compleet met volledig ingerichte bureaus, comfortabele stoelen, een ruime keuken met apparatuur, een nette houten vloer en een eigentijdse lounge ruimte. Ervaar het gemak van direct gebruik, want deze ruimte wordt volledig turn-key opgeleverd.

Gebouw
Bedrijvencentrum De Veemarkt bestaat uit zes verschillende gebouwen welke rond 1990 gebouwd zijn. De bouwblokken hebben verschillende indelingen en uiteenlopende metrages.

Het terrein bestaat in totaal uit circa 21.500 m² kantoor-/bedrijfsruimte, verdeeld in units vanaf ca. 60 m². Een combinatie van bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte behoort tot de mogelijkheden. Alle ruimten zijn zeer functioneel en hebben een karakteristieke uitstraling. Vanwege de grote verscheidenheid aan verschillende typen kantoor- en bedrijfsruimten, is het terrein uitstekend geschikt voor uiteenlopende doeleinden, variërend van productie en opslag tot bedrijven die een creatieve ruimte zoeken en kantoorgebruik in algemene zin.

Buurt + hotspots
Het bedrijvencentrum ligt zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam Centrum, Oost en IJburg. Bedrijvencentrum De Veemarkt is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, in tegenstelling tot veel alternatieve bedrijventerreinen.

Het Cruquiuseiland is grotendeels getransformeerd naar een levendig woon- en werkgebied met nieuwe architectuur afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Diverse creatieve bedrijven uit de mode-, interieur-, architectuur- en media-branche hebben zich reeds op het Cruquiuseiland gevestigd.

Aan de Entrepothaven, die tussen het Cruquiuseiland en het Borneo eiland in gelegen is, zijn diverse horecagelegenheden gevestigd zoals The Harbour Club Amsterdam Oost en Cruquius Local. In het nabijgelegen Flevopark is Proeflokaal ‘t Nieuwe Diep een echte hotspot verscholen tussen het groen en met een terras aan het Nieuwe Diep.

Bereikbaarheid
Bedrijvencentrum De Veemarkt is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Dit in tegenstelling tot veel alternatieve bedrijventerreinen.

Via de Veelaan en Cruquiusweg is een snelle verbinding met centrumring S100 waardoor zowel de binnenstad als verschillende stadsdelen snel bereikt kunnen worden. Vanaf de Ringweg A10-noord is het bedrijvencentrum binnen circa zes minuten bereikbaar vanaf afslag S114 via de Piet-Heintunnel.

Aan de Veelaan is tevens een bushalte waar de lijnen 22 en 65 vertrekken waardoor een directe verbinden met Centraal Station mogelijk is. Op tien minuten loopafstand is de tramhalte Rietlandpark gelegen waar tram 26 stopt. Deze zorgt tevens voor een uitstekende verbinding met Centraal Station.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Bijzonderheden
• Overnamesom
• Goede bereikbaarheid
• Gewilde locatie voor creatieve en ambachtelijke bedrijven
• Grote ramen aan de voorzijde
• Glazen schuifwand

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.050 per maand
Servicekosten
€ 6 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
62 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
F

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veemarkt 191

€ 1.050 /mnd