Postjesweg 140 1061 AX Amsterdam

€ 240 /m²/jaar

Omschrijving

Direct in gebruik te nemen kantoorruimte op een uitstekende zichtlocatie aan de Postjesweg in stadsdeel Amsterdam-West. De kantoorruimte is gevestigd in een buurt waar een transformatie naar een gevarieerde en duurzame stadswijk wordt gerealiseerd. De buurt is voorzien van sportscholen, supermarkten en diverse horeca gelegenheden. Tegenover het object bevindt zich het August Allebeplein met invullingen als een Albert Heijn, Kruidvat en Lidl. De ruimte is tegen een vergoeding turn-key in gebruik te nemen.

BIJZONDERHEDEN:
- Zichtlocatie op een hoek;
- Turn-key inbouwpakket (ter overname) aanwezig;
- Voldoende parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

VLOEROPPERVLAK
De ruimte is gelegen op de begane grond en in totaal 150 m² v.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder in casco staat verhuurd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend vanwege de ligging nabij afslag S106 van de ringweg A10.
Ook per openbaar vervoer is het object optimaal te bereiken middels het NS station Lelylaan en metrostation Postjesweg en de diverse busverbindingen op loopafstand.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeren langs de openbare weg.
Parkeren is mogelijk langs de openbare weg middels betaling of het vergunningensysteem van de gemeente Amsterdam.
Informatie over de voorwaarden en mogelijkheden voor het verkrijgen van een (bedrijfs-)vergunning is op te vragen bij de gemeente Amsterdam.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan "Overtoomse Veld" d.d. 30 mei 2012 geldt op deze locatie de bestemming “gemengd-1”. De ruimte is daarmee publiekrechtelijk bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van:
- maatschappelijke voorzieningen;
- dienstverlening;
- kantoren;

Voor meer informatie omtrent de bestemming verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt is dat huurder zelf zorg draagt voor contracten met de nutsleveranciers en onderhoudscontracten voor de eventueel in het gehuurde aanwezige installaties. Het gehuurde beschikt over een eigen meterkast.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI) gepubliceerd door het Centraal bureau voor de Statistiek, reeks Alle Huishoudens (2015=100).

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van het model van de verhuurder. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

VOORBEHOUD
De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 240 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Postjesweg 140

€ 240 /m²/jaar