Passeerdersgracht 34 H 1016 XH Amsterdam

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

Op zoek naar een uniek kantoor midden in het hart van Amsterdam? Dit karakteristieke hoekpand aan de Passeerdersgracht is niet alleen ruim, maar heeft ook een entree aan zowel de Passeerdersgracht als de Tweede Passeerdersdwarsstraat. Perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een centraal gelegen kantoor met veel opties.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag eens komen kijken? We komen graag in contact!

Oppervlakte:
Dit kantoor beslaat in totaal 260 m² verdeeld over één verdieping.

Ligging en bereikbaarheid:
Gelegen op een steenworp afstand van de Prinsengracht, bevindt dit kantoor zich in een levendige buurt met gezellige horecagelegenheden en winkels. Het Vondelpark is op loopafstand, perfect voor een lunchwandeling. Dankzij de tramhalte die praktisch voor de deur ligt, is het kantoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren:
Er zijn geen parkeerplekken aanwezig bij deze kantoorruimte. Parkeren kan gemakkelijk in de omgeving, met diverse betaalde parkeerplaatsen op straat en parkeergarages.

Bestemmingsplan:
Volgens het actuele bestemmingsplan is het pand bestemd voor kantoordoeleinden, maar informeer gerust naar verdere specificaties.

Opleveringsniveau:
Het pand kent verschillende meeting ruimtes en hoeken die met elkaar verbonden zijn, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving. Dankzij de ramen rondom is er sprake van veel natuurlijke lichtinval. Hoewel het kantoor een korte tijd leeg heeft gestaan en mogelijk een kleine make-over behoeft, is het verder voorzien van alle basisbenodigdheden voor een modern kantoor.

Huurcondities

Huurprijs: € 3.500,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 2 jaar, met mogelijkheid tot verlenging

Servicekosten: € 550 per maand

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Passeerdersgracht 34H Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 4.750 per maand
Servicekosten
€ 550 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten

Oppervlakte
260 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Passeerdersgracht 34 H

€ 3.500 /mnd