Papaverhof 22 1032 LX Amsterdam

€ 950 /mnd

Omschrijving

Wij zijn een praktijk in relatietherapie en willen graag nauw samenwerken met therapeuten en coaches. Wij streven ernaar om een praktijk van professionals (coaches & therapeuten) op te bouwen die elkaar kunnen ondersteunen en aanvullen, waardoor een diverse praktijk ontstaat met verschillende disciplines. Dit biedt de mogelijkheid om door te verwijzen en te netwerken, en draagt bij aan het creëren van een inspirerende omgeving waarin groei en samenwerking centraal staan.

Onze visie is om niet alleen hoogwaardige kantoorruimtes aan te bieden, maar ook om een vruchtbare voedingsbodem te creëren voor professionele ontwikkeling en synergie tussen verschillende vakgebieden. Dit maakt de praktijk niet alleen een plek om te werken, maar ook een hub voor groei, samenwerking en uitwisseling van ideeën.

Deze moderne kantoorruimtes op de begane grond en eerste verdieping zijn te huur in drie spreekkamers . Het gebouw, ontworpen door Marc Koehler Architects, maakt deel uit van het project "Republica" in Buiksloterham, Amsterdam Noord. Het gebied transformeert naar een evenwichtige mix van werk, wonen, ontspanning en hotelopties, dicht bij het centrum van Amsterdam. Het gebouw is gunstig gelegen tussen de Papaverweg en de Bosrankstraat in Buiksloterham, Amsterdam Noord. Deze opkomende wijk is een levendig voorbeeld van een voormalig industriegebied dat getransformeerd wordt tot een levendige woon- en werkomgeving, waar duurzaamheid centraal staat. Het project "Republica" streeft naar een volledig zelfvoorzienende status op het gebied van energie, dankzij slimme oplossingen zoals zonne-energie en warmte-koudeopslag.

Bovendien is het gebied goed bereikbaar, met het metrostation Noorderpark en diverse buslijnen binnen handbereik, waardoor de locatie ideaal is voor zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Het aanbod omvat ook parkeermogelijkheden met 10 parkeerplaatsen te huur in de ondergrondse parkeergarage.
In de praktijk zijn alle spreekkamers prachtig en zorgvuldig ingericht, met aandacht voor detail. Bovendien is er altijd koffie en thee beschikbaar voor een comfortabele en gastvrije omgeving. Onze focus ligt op het creëren van een sfeer waarin zowel therapeuten als cliënten zich op hun gemak voelen
en kunnen genieten van een professionele en aangename setting.

We hebben momenteel drie prachtige spreekkamers beschikbaar voor verhuur. Elke kamer is zorgvuldig ingericht en biedt een comfortabele en professionele omgeving voor therapeuten en coaches om hun praktijk te voeren.

We nodigen geïnteresseerde professionals graag uit om deze ruimtes te ontdekken en de mogelijkheden te verkennen voor het opbouwen van een bloeiende praktijk binnen onze gemeenschap.

Faciliteiten:
- Hoogwaardig interieur ontworpen door ervaren interieurstylisten
- 5 dagen in de week open
- Supersnelle Wifi
- Schoonmaakservice
- Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
- Volledig uitgeruste keuken
- Pantry's op elke verdieping met hoogwaardige koffie- en thee mogelijkheden
- In office koelkast

Huurcondities per werkplek:
- 12 maanden
- Waarborgsom: 1 maand huur.
- Verplicht belaste prestaties
- De huurprijs is gebaseerd op het gebruik van één persoon. Mocht een tweede persoon gebruik willen maken van de ruimte, dan zal er een meerprijs gerekend worden van 15% op de huurprijs.

Servicekosten:
Inbegrepen in de huurprijs

Oplevering:
Per 1 november 2023

Begane grond
Unit 1: 17,63 m2
Unit 2: 16,24m2
Unit 3: 18,02m2

Huurcondities

Huurprijs per maand: vanaf € 950 ,- per maand, excl. BTW.
Servicekosten per maand: €110,- excl. BTW.
(Met uitzondering van 12 vrijdagen per jaar.)

Huurprijs per dag: vanaf € 95,- per dag excl. BTW incl. servicekosten. Er is een mogelijkheid om meerdere vaste dagen per week te huur.
(De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur tot 21:00 uur.)

Huurtermijn: In overleg, minimaal 12 maanden.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van één maand huur.

De spreekkamers zijn gemeubileerd en het is niet toegestaan hier iets aan te veranderen.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Papaverhof 22 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand
Servicekosten
€ 110 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
52 m² (in units vanaf 16 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Papaverhof 22

€ 950 /mnd