Levantkade 107 1019 MJ Amsterdam

€ 1.850 /mnd

Omschrijving

Gelegen op het KNSM-eiland en nabij het Centraal Station is nu te huur een kantoorruimte van circa 81 m² VVO. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en insteekverdieping en heeft een mooie plafondhoogte. Er is veel daglicht toetreding via de ruim 5 meter brede glazen front met fraai uitzicht op de Ertsthaven en het Borneo-eiland. De kantoorruimte wordt turnkey opgeleverd en beschikt over een eigen entree, sanitaire voorzieningen en een keuken met inbouwapparatuur.

Ligging
De kantoorruimte is gelegen op het KNSM-eiland in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, nabij het Centraal Station, de Piet Heinkade, de IJtunnel en de Piet Heintunnel. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Brazilië met diverse winkels en restaurants. Naast een woongebied, kenmerkt de locatie zich ook als een werkgebied waar diverse representatieve kantoren zijn gevestigd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevinden zich op het Azartplein de bushalten voor de lijnen 48, 65, 359 en de tramhalte van lijn 10. Per auto is de kantoorruimte goed te bereiken vanaf de Ringweg A10 (afslag S114), via de Piet Heintunnel, Panamalaan en de Verbindingsdam.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 81 m² VVO kantoorruimte en is gelegen op de begane grond en insteekverdieping.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- Representatieve entree;
- Centrale verwarming met radiatoren;
- Toilet met fontein;
- Glasvezelaansluiting.

Verhuurder stelt het huidige inbouwpakket in het gehuurde bestaande uit verlichting, keuken met inbouwapparatuur, entresolvloer, databekabeling en patchboard, tafelblad (335x80cm), wand TV (135cm) en Luxaflex (6 stuks) om niet aan de nieuwe huurder ter beschikking tegen een overnamesom.

Huurprijs
€ 1.850,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Overname
Er wordt door huidige huurder een overnamesom gevraagd voor het aanwezige inbouwpakket en roerende zaken van € 7.500,- excl. BTW.

Servicekosten
€ 17,86 per maand ten behoeve van C.V.-onderhoud, rioolontstopping, Mv box onderhoud en glasverzekering. De servicekosten dienen vermeerderd te worden met BTW. Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is bestemming kantoor-/bedrijfsruimte van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse E.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.850 per maand
Servicekosten
€ 18 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
81 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
E 1,53

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Levantkade 107

€ 1.850 /mnd