Osdorpplein 369 1068 EV Amsterdam

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het betreft een object welke in gebruik is geweest als voormalig bankkantoor. Het object is circa 592 m² v.v.o. groot en is verdeeld over circa 140 m² v.v.o. kelder, circa 268 m² v.v.o. gelegen op de begane grond en circa 184 m² op de 1e verdieping. Het object is gelegen in winkelcentrum Nieuw West.

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat “as-is”. De eerste verdieping van het object wordt op dit ogenblik nog verhuurd aan een Tandartspraktijk. Voor het huurcontract verwijzen wij u naar de digitale dataroom. De huurovereenkomst expireert per 31 augustus 2023 met een opzegtermijn van 12 maanden.

Locatie
Het voormalig bankkantoor is gelegen aan de rand van winkelcentrum Nieuw West aan het Osdorpplein. Het winkelcentrum telt ongeveer 150 winkels waaronder verschillende supermarkten, modewinkels en enkele eet- en horecagelegenheden. In de komende jaren zullen er meer voorzieningen worden toegevoegd aan het winkelcentrum om het zo verder vorm te geven als bruisend centrum van stadsdeel Nieuw West.

Bereikbaarheid
PER AUTO
Het winkelcentrum is bereikbaar vanaf Amsterdam Zuid via afrit s106 de Meer en Vaart.

Tevens zijn er meerdere parkeergarages aanwezig.

PER OV
Met het OV is winkelcentrum Nieuw West uitstekend bereikbaar. Tram 1 en tram 17 vetrekken vanaf Amsterdam Centraal richting Osdorpplein. Vanaf trein station Amsterdam Lelylaan brengt de tram men in 10 minuten richting het Osdorpplein.
Tevens rijden er diverse buslijnen richting winkelcentrum Nieuw West.

Vloeroppervlakte
Kelder 140,2 m²
Begane grond 267,8 m²
1e verdieping (huurder, tandarts) 184,3 m²
Totaal 592,3 m²

Vraagprijs
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen worden in staat gesteld om een bieding te doen overeenkomstig de hiervoor bedoelde voorwaarden en bepalingen voor het verkoopproces. 

Erfpacht
De erfpacht is voortdurend. De erfpacht kan voor het eerst worden herzien per 16 augustus 2041. De canon kan voor het eerst worden aangepast op 16 augustus 2041. De canon is vooruitbetaald tot en met 15 augustus 2041. De in de erfpachtvoorwaarden toegestane bestemming is onbekend (conform de akte uitgifte erfpacht bestemd voor een bebouwing, bevattende ruimten ten behoeve van een bank, welke slechts als zodanig mogen worden gebruikt).

Bestemming
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Osdorpplein e.o.
vastgesteld bij raadsbesluit op 26 juni 2013 met als bestemming Enkelbestemming Centrum -2.
Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het vigerende bestemmingsplan naar

Dataroom
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- ingevuld screeningsformulier;
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Verkoopproces
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving Uw indicatieve bieding dient uiterlijk maandag 25 oktober 2021 om 12.00 uur te zijn ontvangen door middel van het gecompleteerde en ondertekende biedingsformulier, welke is opgenomen in de digitale dataroom. Uw onvoorwaardelijke bieding dient uiterlijk op maandag 15 november 2021 om 12:00 uur te zijn ontvangen.

De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de staat ter gelegenheid van de levering en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

Kijkdagen
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn  twee centrale  bezichtigingsmomenten ingepland op:

-Dinsdag 7 september, 10.00 uur - 11.00 uur
-Woensdag 15 september, 11.00 - 12.00 uur

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij  u contact op te nemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
592 m²
Perceel
356 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Osdorpplein 369

Verkoop bij inschrijving