Papaverweg 29 D 1032 KE Amsterdam

€ 220 /m²/jaar

Omschrijving

Amsterdam noord, een gebied in transitie: ongepolijst, ruimtelijk en ondernemend

Omschrijving

Op de Papaverweg, dichtbij de IJ-tunnel, ligt dit representatieve hoekpand met veel ramen wat voor een lichte kantoorruimte zorgt. Het bedrijfspand heeft twee verdiepingen, vijf eigen parkeerplaatsen, is compleet ingericht met kantoortafels en stoelen, twee vergaderruimtes, een open space werk- en brainstormplek, een moderne keuken met een vaatwasser/koelkast/magnetron/oven/picknicktafel voor 15 personen, drie toiletten en een douche. Het design is creatief met sfeervolle Hollandse Dutch design prints.

De locatie is zeer geschikt voor creatief producerende bedrijven (o.a. reclame, webdesign, media en modebedrijven). In de directe omgeving bevinden zich diverse cafés en eetgelegenheden.

Locatie

Amsterdam Noord is in no time uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van Amsterdam.

Noord is hip and happening, met vele contrasten. Dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur, creatieve hangouts en stijlvolle restaurants aan het water. Noord heeft beiden: de rauwe industriële plekken, maar zit ook dichtbij de natuur met pittoreske plattelandsdorpen binnen handbereik.

Het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Amsterdam Noord is een plek voor ondernemerschap, productie en innovatie, het biedt vele kansen. Een gebied vol innovatiedrift, een plek van ontdekking en experiment. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell toren, onder de naam A’DAM, is getransformeerd tot een icoon met internationale allure. Een multifunctioneel gebouw met een hotel, een draaiend restaurant met 360 graden view, kantoren en clubs. Op tachtig meter hoogte biedt de skybar met panoramadak een adembenemend uitzicht op de hele stad. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen. Een gewilde plek, aangezien het dichtbij het centrum van Amsterdam ligt.

Bereikbaarheid

Het bedrijfspand ligt op enkele minuten rijafstand vanaf A10. Via de Klaprozenweg of Nieuwe Leeuwarderweg is de afslag S116 of S117 binnen enkele minuten bereikbaar. Het roemruchte creatieve bolwerk en café De Ceuvel ligt op 3 minuten loopafstand. Vanaf restaurant Het Ponthuis gaat een pont van en naar het Centraal Station Amsterdam. Binnen vijf minuten fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

Verhuurbaar vloeroppervlak

Totaal 260 m², waarvan 130 m² gelegen op de begane grond en 130 m² op de eerste verdieping. Met een extra vliering voor de opslag van spullen (± 50m2). Het betreft de verhuur van het complete pand of de helft.

Parkeren

Het bedrijfsgebouw heeft 5 privé parkeerplaatsen waar gratis kan worden geparkeerd in een gebied met betaald parkeren.

Huurprijs

€ 220,- euro per m2 v.v.o per jaar

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen

Huur en BTW per maand vooruit.

Servicekosten

Nader te bepalen

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter grootte van twee maanden huur, servicekosten en BTW en een borg van één maand huur.

Contract

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Aanvaarding

In overleg.

Energielabel: A

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Papverweg 29 D in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 220 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
8 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
260 m² (in units vanaf 130 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Papaverweg 29 D

€ 220 /m²/jaar