IJburglaan 1495 1087 KM Amsterdam

€ 281 /m²/jaar

Omschrijving

HET GEBOUW
Voor de verhuur is ca. 120 m² turn-key kantoorruimte beschikbaar. Door de hoge plafonds is de ruimte voorzien van een entresolverdieping wat een zeer praktische indeling biedt. De ruimte beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Door middel van de open indeling heeft de ruimte een ruime uitstraling welke is voorzien van een dubbele zelfstandige entree alsmede een pantry. Tevens is de ruimte gelegen op een zichtlocatie.

IJburg bestaat uit een aantal in het IJmeer aangelegde eilanden; Steigereiland, Haveneiland en de Rieteilanden. Haveneiland wordt aangemerkt als de meest levendige locatie met een optimale mix van kantoren, winkels, wonen en horeca. De omgeving is volop in beweging; zo zal de volgende stap binnen de aanleg van het eilandenrijk de aanleg van het Centrumeiland zijn. Haveneiland Oost is direct gelegen naast het Centrumeiland. Met de aanleg van dit eiland wordt geanticipeerd op de verwachte groei van het aantal inwoners van Amsterdam en derhalve ook de groei van Amsterdam IJburg.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Het betreft hier circa 120 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en entresolverdieping alsmede 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. 

Eventueel zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage, één en ander afhankelijk van de beschikbaarheid.

AANVANGHUURPRIJS
Kantoorruimte
€ 281,- per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Parkeerplaats
€ 800,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de contracten voor de levering van nutsvoorzieningen (water en elektra) af te sluiten. 

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is Gemengd-2.

Deze bestemming is o.a. geschikt voor:
- Kantoren:
- Detailhandel;
- Consumentverzorgende dienstverlening;
- Maatschappelijke dienstverlening;
- Creatieve functie;

VOORZIENINGEN
- Dubbele zelfstandige entree;
- Pantry;
- Toiletgroep;

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

Een indeplaatstelling van de huidige huurovereenkomst tot 31 december 2023 is in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Het object is bereikbaar per auto via de ringweg A10, afslag S114 en de IJburglaan. Tevens is IJburg onlangs aangesloten via de oostzijde op de A1 en de A9, derhalve is er een optimale bereikbaarheid per auto vanuit Amsterdam Centrum, Schiphol en overige regio’s.
 
Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage. Tevens zijn er in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheden aanwezig (bemeterd).

Openbaar vervoer
Openbaar vervoer wordt via de IJ-tram aangeboden. Deze eigen snelle tramverbinding via tramlijn 26 onderhoudt een zeer frequente verbinding met het centrum van Amsterdam. Via de Panamaknoop bij de Oostelijke Handelskade is het Centraal Station in circa 20 minuten bereikbaar en geeft een uitstekende aansluiting op alle mogelijke openbaar vervoer verbindingen. Buslijn 66 richting Bijlmer-Arena is in 15 minuten te bereiken vanaf het object.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 281 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 265 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

IJburglaan 1495

€ 281 /m²/jaar