Asterweg 20 C3 1031 HN Amsterdam

€ 32.500 /jr

Omschrijving

Op zoek naar MULTIFUNCTIONELE kantoor-/ showroomruimte ter grootte van ca. 217 m² met een eigen dakterras en zelfstandige voorzieningen?

Algemeen:
De representatieve kantoorruimte ter grootte van in totaal ca. 217 m² wordt TE HUUR aangeboden en is gelegen in een modern en eigentijds hoekgebouw met eigen voorzieningen.
Op het terrein is een grote diversiteit aan omliggende bedrijfsactiviteiten te vinden (IT, creatief, dienstverlenend) welke de locatie een geweldige plek om vanuit te werken maken.

Oppervlakte / indeling:
De oppervlakte bedraagt in totaal ca. 217 m², gelegen op de eerste etage.
- Centrale entree op de begane grond;
- 1e verdieping: eigen entree met gang naar de kantoorruimte, keuken, grote open kantoorruimte, twee afgesloten kantoorruimtes, afgesloten archiefruimte en een eigen dakterras.

Voorzieningen/ installaties:
De ruimte is met oog voor detail afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- houten vloeren;
- trappenhuis;
- luxe sanitair;
- keuken, voorzien van vaatwasser, koelkast en natuurstenen aanrechtblad;
- kabelgoten;
- alarminstallatie;
- C.V.-installatie met radiatoren;
- airconditioning (gedeeltelijk).

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buiksloterham” d.d. 21-12-2016 kent het gebouw de bestemming “gemengd” derhalve bestemd voor o.a. kantoor en bedrijven.
Voor de meest actuele stand van zaken en/of meer informatie verwijzen wij u graag naar de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Amsterdam.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto? Het object is direct verbonden met de Rijkswegen A10 via de S116, S117 en S118. U kunt in parkeren op het terrein direct naast de kantoorruimte. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel eveneens in enkele minuten.

Komt u met de fiets? Vanaf Amsterdam CS is het object is ca. 10 minuten met de pont te bereiken.

Komt u met het openbaar vervoer? Via buslijn 38, 35 en 36 (elke 15 min) is het object vanaf Station Noord en het Centraal Station goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid:
Er is 1 parkeerplaats op het buitenterrein beschikbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de parkeergarage, op basis van beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 464,- per maand excl. BTW, incl. gas-, elektra- en waterverbruik. Betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, specificatie leveringen en diensten op aanvraag beschikbaar. Internet is voor rekening van huurder.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Per direct.

Energielabel gebouw:
D.

Bouwjaar:
2002.

Bijzonderheden:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.500 per jaar
Servicekosten
€ 464 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
217 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
D 1,40

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Asterweg 20 C3

€ 32.500 /jr