• Onder optie

Hemonystraat 54 -HS 1074 BS Amsterdam

€ 1.520 /mnd

Omschrijving

Op de hoek van de Hemonystraat en de Tweede Jan van der Heijdenstraat ligt deze in het oog springende kantoorruimte. Het pand is gelegen in de Pijp in stadsdeel Zuid. Deze buurt is bekend om de gezellige eetgelegenheden, de Albert Cuypmarkt en het uitgebreide assortiment van winkels. Het pand ligt nabij het Sarphatipark en de Amstel en is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend. Het object ligt nabij de Amsteldijk, zodat de reistijd met eigen vervoer van en naar de Ringweg A10 Noord en Zuid zeer gering is. Op enkele meters is een tramhalte gesitueerd.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 73 m² v.v.o.

SERVICEKOSTEN
In totaal € 13,25 per maand als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, onder meer ten behoeve van:
- CV-onderhoud;
- Ontstopping riolering;
- Glasverzekering;
- Administratiekosten.

Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder casco verhuurd.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van detailhandel, kantoor en dienstverlening. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.520 per maand
Servicekosten
€ 13 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1882

Oppervlakten

Oppervlakte
73 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hemonystraat 54 -HS

€ 1.520 /mnd