Jan Kiststraat 25 1018 PM Amsterdam

€ 250 /m²/jaar

Omschrijving

OOSTENBURG VORM
Het nieuwbouwproject is gelegen op Oostenburgereiland (Oostenburg-Noord) aan de oostzijde van het centrum van Amsterdam. De directe omgeving is volop in beweging en het eiland zal geheel heringericht worden. Dit blijkt goed uit de Czaar Peterstraat, waar momenteel veel eigentijdse koffiebars en restaurants zijn gehuisvest.

De grote ruimte heeft een hoekligging met over 3 zijden een raampartij waardoor er een optimale daglicht toetreding is. De unit beschikt op de begane grond aan de voorzijde over een zelfstandige entree. Aan de achterzijde is tevens een grote raampartij met zicht op de binnentuin. Uniek aan deze unit is de speelse indeling met entresol en bijbehorende vide met een enorme vrije hoogte. Er is voldoende mogelijkheid om aparte spreekkamers, werkkamers en belplekken te creëren. Tevens is er via een aparte entree de fietsenkelder toegankelijk.

De Admiraal ligt op de hoek van de Jan Kiststraat en de Oostenburgermiddenstraat in Amsterdam. Het gebouw is nieuw en duurzaam gebouwd. Naast 28 koopwoningen zijn er 64 huurwoningen en in de plint een aantal casco bedrijfsruimten gerealiseerd voor creatieve en ambachtelijke bedrijven.

VERHUURBARE RUIMTEN
UNIT 8B
Gebouw 8 is ontworpen door OZ architect. Het is een stoer en robuust gebouw welke wordt gerealiseerd met een betonnen gevel. In de plint, gelegen aan de Jan Kiststraat / binnentuin, is een commerciële ruimte beschikbaar.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
684,5 m² v.v.o. (verdeeld over 3 lagen; plint, 1e verdieping en 2e verdieping).

AANVANGHUURPRIJS
€ 250,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

HUURSPECIFICATIES

OPLEVERINGSVIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd. Nadere informatie beschikbaar.

PARKEERPLAATSEN
Er zijn geen eigen parkeerplaatsen beschikbaar, wel eventueel te huur in het parkeerhuis.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

OPLEVERING
December 2022.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is commercieel en kantoorruimte.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BREREIKBAARHEID
OV
Het voormalige industrieterrein Oosten-burg Noord is één van de Oostelijke Eilanden. Het terrein ligt tussen de spoorlijn Amsterdam/Utrecht, de Oostenburgervaart, de Oostenburgerdwarsvaart en de Wittenburgervaart.

Tramlijn 26 op het Rietlandpark brengt u binnen 3 minuten naar Amsterdam CS. Tramlijn 10 is binnen 4 minuten op het Weesperplein met haar metro en tramverbindingen.

Auto
Circa 5 minuten verder bevindt u zich op het Leidseplein. Met de auto neemt u afslag S114 op de A10 waarna u binnen 3 minuten naast het gebouw kan parkeren in de parkeergarage. Het is mogelijk om in de parkeergarage van Q-park een abonnement aan te vragen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
685 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Oostelijke Eilanden/Kadijken, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Kiststraat 25

€ 250 /m²/jaar