Oostenburgermiddenstraat 123 1018 LH Amsterdam

€ 250 /m²/jaar

Omschrijving

Voor de verhuur is er ca. 150 VVO casco kantoor-/bedrijfsruimte beschikbaar in Oostenburg. De Bloem (unit 6) ligt aan de Oostenburgermiddenstraat te Amsterdam en bestaat uit drie verdiepingen.

In totaal is er 396 m² aan commerciële ruimte in De Bloem verdeeld over drie verdiepingen. Een gedeelte van deze unit is verhuurd.

De linkerkant van de unit nummer 123 bestaat uit twee verdiepingen. De entree van ca. 50 m² is op de begane grond en middels een trap gaat u naar het lichte souterrain waar ongeveer 100 m² bedrijfsruimte beschikbaar is. Totaal 150 m².

De grote ruimte heeft een ligging waarbij over de gehele voorzijde grote raampartijen een optimale daglicht toetreding verzorgen. Het daglicht wat binnenkomt via de plint (begane grond) en de toegangsloopbrug naar het woongebouw lichten ook het souterrain aan door het gebruik van vides. De unit beschikt op de begane grond aan de voorzijde over een entree aan de linkerkant en een entree aan de rechterkant. Aan de achterzijde is van het gebouw is er een gemeenschappelijke binnentuin.

Uniek aan deze unit is de speelse indeling met in de plint de doorloop/entree voor de bewoners van het gebouw middels een ‘glazen’ loopbrug waardoor er direct een verbinding met de omgeving ontstaat. De verbinding tussen de verdiepingen zijn te bereiken middels een trap of met een plateaulift aan de rechterkant. Er is voldoende mogelijkheid om aparte spreekkamers of werkkamers te creëren. Omdat de unit voorzien is van 2x een entreedeur, bestaat er ook een mogelijkheid om een gedeelte van de unit te huren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

VERHUURBARE RUIMTEN
UNIT 6
Gebouw 6 is ontworpen door Workshop architecten. Het is een gebouw welke wordt gerealiseerd met een microbetongevel. In de plint, gelegen aan de Oostenburgermiddenstraat, is een commerciële ruimte beschikbaar.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
ca. 150 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

AANVANGHUURPRIJS
€ 250,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

HUURSPECIFICATIES

OPLEVERINGSVIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd. Nadere informatie beschikbaar.

PARKEERPLAATSEN
Er zijn geen eigen parkeerplaatsen beschikbaar, wel eventueel te huur in het parkeerhuis.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

OPLEVERING
Vanaf juni 2022.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is commercieel en kantoorruimte.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BREREIKBAARHEID
OV
Het voormalige industrieterrein Oosten-burg Noord is één van de Oostelijke Eilanden. Het terrein ligt tussen de spoorlijn Amsterdam/Utrecht, de Oostenburgervaart, de Oostenburgerdwarsvaart en de Wittenburgervaart.

Tramlijn 26 op het Rietlandpark brengt u binnen 3 minuten naar Amsterdam CS. Tramlijn 10 is binnen 4 minuten op het Weesperplein met haar metro en tramverbindingen.

Auto
Circa 5 minuten verder bevindt u zich op het Leidseplein. Met de auto neemt u afslag S114 op de A10 waarna u binnen 3 minuten naast het gebouw kan parkeren in de parkeergarage. Het is mogelijk om in de parkeergarage van Q-park een abonnement aan te vragen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Oostelijke Eilanden/Kadijken, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oostenburgermiddenstraat 123

€ 250 /m²/jaar