Bos en Lommerplein 157 1055 AD Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Het gebouw is gelegen op een super locatie naast het voor iedereen bekende “Bruggebouw” boven de A10 in Amsterdam West aan het Bos en Lommerplein. De ruimte is gelegen op de begane grond en is aan beide zijde voorzien van diverse raampartijen. In de directe omgeving van het gebouw bevinden zich het volledig vernieuwede Bos en Lommerplein waar een diversiteit aan winkels is gevestigd waaronder een Hema, Albert Heijn, Vomar en een coffeecompany. In de nabije omgeving van deze kantoorruimte zijn onder andere de Gemeente Amsterdam (stadsdeel west), Rochdale, Furore, XO Hotels en Cityden Hotel gevestigd.

LOCATIE
Het Bos en Lommerplein is gelegen op een locatie die zowel met de auto, het openbaar vervoer en fiets zeer goed bereikbaar.

Per auto:
Het gebouw is zeer goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Naast het gebouw bevindt zich de op- en afrit van de A10 west. Vanaf hier zijn op korte rijafstand de A2, A4, A5, A10 noord en zuid en de A8 zeer snel bereikbaar. Zo bent u bijvoorbeeld binnen ca. 15 minuten op Schiphol en binnen ca. 10 minuten midden in Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegenover het gebouw bevindt zich de tram (7) en bushalte (15, 21, 80). Tevens is de verbinding met Station Amsterdam Sloterdijk vanaf hier uitstekend. Station Amsterdam Sloterdijk biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal, Nijmegen en Eindhoven Centraal. Daarnaast vertrekken vanaf Station Sloterdijk diverse bussen, trams en metro.

BESTEMMING
Deze ruimte is bestemt voor: Bedrijven, kantoren, publieksgerichte zakelijke dienstverlening.

METRAGE
Begane grond circa 202 m² v.v.o. kantoorruimte.

PARKEREN
In de nabije omgeving zijn voldoende openbare, betaalde, parkeervoorzieningen. Aan de overzijde van de straat bevindt zich tevens een Q-Park garage met voldoende parkeermogelijkheden.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

OPLEVERNIVEAU
Deze kantoorruimte zal op basis van casco staat worden verhuurd. Het object is op dit moment voorzien van o.a.:
- Eigen entree;
- Huidige pantryvoorziening;
- Huidige kantoorindeling met afscheidingswanden;
- Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Huidige databekabeling;
- Huidige toiletvoorziening;

SERVICEKOSTEN
€ PM per maand te vermeerderen BTW.
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar. Andere huurtermijnen in overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
202 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bos en Lommerplein 157

Huurprijs op aanvraag