Barentszplein 4 F 1013 NJ Amsterdam

€ 265 /m²/jaar

Omschrijving

HET GEBOUW
Het object is gelegen op een prachtige locatie grenzend aan de Westelijke Eilanden en omgeven door water. Deze omgeving is mede zo geliefd vanwege de centrale en rustige ligging, vlakbij het Westerpark maar ook in de nabijheid van leuke winkelstraten zoals de Spaarndammerstraat en Haarlemmerstraat-Haarlemmerdijk. Vooral deze laatste met een totale lengte van een kilometer biedt een ongekende variëteit aan winkels. Van supermarkten, slijters, ambachtelijke slagers en delicatessen winkels tot lijstenmakerijen, kunstnijverheidsbedrijven en antiquariaten.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Ca. 83 m² gelegen op de tweede verdieping.

AANVANGHUURPRIJS
€ 265,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 120,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke gemaakte kosten.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte zal worden opgeleverd in huidige staat, inclusief de navolgende voorzieningen;
Aparte spreekkamer;
Twee toiletten;
Douche en bad;
Keuken v.v. koelkast, kookplaat en vaatwasser;
Houten vloer;

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming voor het object is ‘Gemengd-3’. Hieronder wordt verstaan: bedrijf, kantoor, maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van geluidgevoelige maatschappelijke voorzieningen), consumentverzorgende dienstverlening en publieksgerichte zakelijke dienstverlening.
HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden. Kortere huurtermijnen zijn eventueel bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een waarborgsom gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting - afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
De bereikbaarheid met de auto is goed en er is via de Van Diemenstraat rechtstreeks aansluiting op ringweg A10 West, of via de Piet Heintunnel op de Ringweg A10 richting Amsterdam Oost.

Parkeren
Parkeren aan de openbare weg (bemeterd).

Openbaar vervoer
Het object ligt op 17 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal. Vanaf het station rijdt ook elke 10 minuten een bus, tevens ligt het object op 7 minuten afstand van de eindhalte van tram 3.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 265 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 120 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
83 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Barentszplein 4 F

€ 265 /m²/jaar