• Verhuurd onder voorbehoud

Amsteldijk 128 A 1078 RT Amsterdam

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

De Amsteldijk 128 is gelegen op een top locatie naast de Berlage brug en op loopafstand van het Amstel station, in de Rivierenbuurt. Het betreft een zeer representatieve ruimte verdeeld over een souterrain en bel etage. Deze kantoorruimte is zowel met het openbaar vervoer als het eigen vervoer uitstekend bereikbaar. In de nabijheid bevindt zich een diversiteit aan horeca gelegenheden als Cafe Vrijdag, de Febo, Dauphine, Ode aan de Amstel, George Marina.

LOCATIE
De Amsteldijk is zowel met de auto als de fiets en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Per auto:
De A10 is zowel via de Gooiseweg (S112) en de Spaklerweg binnen 3 minuten bereikbaar als via de Amsteldijk en de Rijnstraat. De A1 en A2 zijn binnen circa 5 minuten bereikbaar. De Zuidas en het centrum van Amsterdam zijn beide binnen 10 minuten te bereiken via de A10 en de Wibautstraat. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Door de ligging van het gebouw naast het Amstel station is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Station Amstel biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Eindhoven Centraal. Daarnaast vertrekken vanaf station Amstel diverse bussen en trams.

BESTEMMING
De bestemming is Gemengd – 2: Zakelijke dienstverlening, bedrijf.

METRAGE
Circa 68,09 m² v.v.o. verdeeld over een begane grond en souterrain.

PARKEREN
In de nabije omgeving zijn voldoende openbare, betaalde, parkeervoorzieningen

HUURPRIJS
€ 1.600,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

OPLEVERNIVEAU
Deze kantoorruimte zal op basis van casco staat worden verhuurd en in de huidige staat worden opgeleverd. Het object is op dit moment voorzien van o.a.:
- Eigen entree;
- Huidige hoogwaardige pantryvoorziening;
- Huidige hoogwaardige afwerkingsniveau.
- Huidige indeling;
- Huidige toiletvoorziening;

SERVICEKOSTEN
€ PM, Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten

Oppervlakte
68 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amsteldijk 128 A

€ 1.600 /mnd