Herengracht 577 1017 CD Amsterdam

€ 350 /m²/jaar

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping aan de Herengracht 575-577. De historie van het pand gaat terug naar 1664, destijds als terrein in handen van een koopman op Venetië, Gerard van Papenbroeck. Zijn erfgenamen verkochten het perceel in 1699 aan de metselaar Hendrick Claesz de Vries, die er in 1699-1700 twee huizen met eenvoudige gevels bouwde. Rond 1800 is de gevel van dit dubbelhuis in zijn huidige vorm verbouwd tot de huidige hoogwaardige kantorenlocatie aan de Herengracht.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
In totaal ca. 86 m² v.v.o. (inclusief aandeel in de algemene ruimte) gelegen op de eerste verdieping en tussen verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is ondermeer voorzien van:
- Gemeenschappelijke entree;
- Gemeenschappelijke keuken op de derde verdieping;
- Gemeenschappelijke vergaderruimte op de begane grond;
- Gestucte plafonds met verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten voor elektra en data;
- Mechanische ventilatie;
- Airconditioning;
- Verwarming middels radiatoren;
- Te openen ramen;
- Trappenhuis en lift;
- Gedeelde toiletgroep.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand met openbaar vervoer is uitstekend. Het Rembrandtplein met diverse tram- (o.a. lijn 4, 9 en 14) en buslijnen (o.a. 755 en 757) ligt op loopafstand, waardoor u in circa 15 minuten bij het Centraal Station bent. De Rijkswegen A2 en A10 liggen op circa 4-5 km afstand.

PARKEREN
Op openbaar terrein, in de directe omgeving.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de leveringen en diensten wordt een voorschotbedrag aangehouden van € 60,- per m² per jaar, excl. BTW, op basis van jaarlijkse nacalculatie. Een specificatie van de leveringen en diensten is op te vragen via ons kantoor.

OPLEVERING
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

OMZETBELASTING
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring eigenaar.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 350 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 60 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1664

Oppervlakten

Oppervlakte
86 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herengracht 577

€ 350 /m²/jaar