Donker Curtiusstraat 7 1051 JL Amsterdam

€ 175 /m²/jaar

Omschrijving

DC Van Hall

Donker Curtiusstraat 7 (unit 3)

Casco kantoor-/winkel-/bedrijfsruimte naar eigen wens in te richten en af te werken.

Woonstichting Lieven De Key heeft samen met architectenbureau Studioninedots DC Van Hall grondig en duurzaam gerenoveerd. Vanwege haar grote potentie verdiende het een tweede leven: DC van Hall. Naast 168 studentenwoningen zijn er in de plint zes casco bedrijfsruimten gerealiseerd voor creatieve en ambachtelijke bedrijven, waarvan een ruimte bestemd is als horeca en de overige als kantoor-/winkel-/bedrijfsruimte. Deze nieuwe functies voegen extra levendigheid toe aan deze centraal gelegen locatie in de stad.

Het gebouw
Circa 186 m² VVO casco kantoor-/winkel-/bedrijfsruimte in DC Van Hall. Het betreft unit 3 aan de Donker Curtiusstraat 7 te Amsterdam. De unit beschikt op de begane grond aan de voorzijde over een zelfstandige entree en een grote raampartij. Aan de achterzijde is tevens een grote raam partij met zicht op de binnentuin. Uniek aan deze unit is de speelse indeling met entresol en bijbehorende vide met een vrije hoogte tot circa 5,4 meter. Via de kelder is er directe toegang tot de parkeergarage.

De omgeving
DC Van Hall ligt middenin de bruisende Westerparkbuurt in Amsterdam West. Een mooie groene omgeving met fraaie architectuur, een bruisend nachtleven en een creatieve cultuur. De locatie ligt zeer centraal in de stad. Op korte fiets- en wandelafstand liggen de Jordaan, het centrum en het Westerpark.

De bereikbaarheid
Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. De bushalte (lijn 18) ligt direct aan de Van Hallstraat en geeft een verbinding met Centraal Station. Tevens bevindt zich op loopafstand de tramhalte voor lijn 3 aan het Frederik Hendrikplantsoen. Het Centraal Station en Station Sloterdijk zijn goed bereikbaar per fiets. Vanaf de Ring A10 West is DC Van Hall via de S103 binnen 10 minuten te bereiken.

De parkeergelegenheid
In de kelder zijn tegen betaling 2 parkeerplaatsen beschikbaar voor deze unit. Parkeren is tevens ook mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

De huurtermijn
Vijf jaar met eenmalig een verlengingsperiode van vijf jaar. Daarna wordt deze vervolgd voor een periode van onbepaalde tijd.

De bijzonderheden
- Totale oppervlakte bedraagt circa 186 m² VVO.
- Kantoor-/winkel-/bedrijfsruimte.
- Grote raampartijen met zicht op binnentuin.
- Directe toegang parkeergarage.
- Vrije hoogte tot circa 5,4 meter.

Meer ontdekken? Bezoek onze website en download het BRSM-magazine

Voor de overige bepalingen wordt verwezen naar onze website.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
26 juli 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
186 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Donker Curtiusstraat 7

€ 175 /m²/jaar