Oostenburgermiddenstraat 166 1018 LL Amsterdam

€ 250 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Oppervlakte: 120 m²
Verdieping: Begane grond
Huurprijs: € 250,- per m2 per jaar / € 2.500,00 per maand

VR tour: tour.tobiasmedia.nl/viewer/oostenburgermiddenstraat-166-amsterdam

HET GEBOUW
De Lange Werf is gelegen aan de Oostenburgermiddenstraat te Amsterdam en bestaat uit 4 woongebouwen waarvan 3 gebouwen zijn gecombineerd met commerciële- en/of bedrijfsruimten in de plint en deels op de 1e verdieping.

DE LOCATIE
Oostenburg maakt deel uit van de Oostelijke Eilanden, die rond 1650 gedeeltelijk zijn aangelegd in het IJ en deels gegraven zijn in de destijds oostelijk gelegen weilanden. Van oudsher waren op de Oostelijke eilanden vanwege de gunstige ligging ten opzichte van het IJ veel scheepswerven en toeleveringsbedrijven gevestigd. Na de opheffing van de VOC in 1795 werd het eiland vanaf 1827 opnieuw in gebruik genomen door Werkspoor een fabriek voor het maken van stoommachines die in 1954 fuseerde met Stork die hier zijn dieselmotoren bouwden en het terrein in 1998 verkocht aan IBC vastgoed.

Ingeklemd tussen het oude centrum en nieuwe woonwijken aan het IJ, ademt het eiland nog de sfeer uit van de negentiende- en twintigste-eeuwse industriële geschiedenis van Amsterdam. Ieder gebouw in deze nieuwe waterrijke stadswijk heeft in het plan een eigen identiteit. Enerzijds omdat voor ieder gebouw een andere architect verantwoordelijk is en anderzijds doordat sprake is van een sterke gebiedsregie vanuit de gemeente waarbinnen sterk op ontwerp en materialisatie wordt gestuurd.

Het eiland wordt autoluw en is per auto alleen bereikbaar via de Conradstraat. Het wordt een wijk met groene daken en hergebruik van materialen uit het industriële verleden. Zonnepanelen en warmtelevering uit de grond zorgen ervoor dat Oostenburg een duurzame buurt wordt. Nu al is het erg geliefd door café-restaurants Roest en voormalig Rosa & Rita alsmede door Inntel hotel & restaurant met een terras aan de kade. Verrassende initiatieven en spannende concepten trokken nieuwsgierige bezoekers jarenlang naar de historische Van Gendthallen.

OPLEVERING
Per direct beschikbaar.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is commercieel en bedrijfsruimte.

OPLEVERINGSVIVEAU
CASCO oplevering:
– Voorbereiding internet tot in de meterkast, glasvezel;
– Elektrameter en watermeter in de meterkast;
– Aansluitingen sanitair/ pantry;
– Vlakke of egale dekvloer;
– Industrieel (onafgewerkt) plafond;
– Technische ruimte voorzien van WKO installatie t.b.v. warmen en koelen, de installatie is niet aangesloten op elektra (huurder is verplicht een huurovereenkomst te sluiten met exploitant van de WKO);
– Filmen van de wanden;

Of CASCO PLUS oplevering voor € 265,- per m2 per jaar:
- Vloerverwarming + zandcement dekvloer (in werking te stellen zodra WKO- door huurder op elektra is aangesloten);
- Installatie 1 toilet met fontein (ventilatie door huurder zelf);
- Installatie pantry (3 onderkastjes en 3 bovenkastjes), inclusief koelkast met vriesvak en vaatwasser (apparatuur moet door huurder op elektra worden aangesloten);

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Kortere huurperiode in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen:
– Schoonmaak algemene ruimten en fietsenstalling;
– Tuinonderhoud gezamenlijke binnentuin;
– Administratiekosten;

Note: huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

PARKEERPLAATSEN
€ 2.750,- per parkeerplaats per jaar.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

ENERGIEKLASSE
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

BEREIKBAARHEID OV
Het voormalige industrieterrein Oosten-burg Noord is één van de Oostelijke Eilanden. Het terrein ligt tussen de spoorlijn Amsterdam/Utrecht, de Oostenburgervaart, de Oostenburgerdwarsvaart en de Wittenburgervaart. Tramlijn 26 op het Rietlandpark brengt u binnen 3 minuten naar Amsterdam CS. Tramlijn 10 is binnen 4 minuten op het Weesperplein met haar metro en tramverbindingen.

AUTO
Circa 5 minuten verder bevindt u zich op het Leidseplein. Met de auto neemt u afslag S114 op de A10 waarna u binnen 3 minuten naast het gebouw kan parkeren in de parkeergarage. Het is mogelijk om in de parkeergarage van Q-park een abonnement aan te vragen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats
Parkeerkosten
Vanaf € 2.750,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Omgeving

Oostelijke Eilanden/Kadijken, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oostenburgermiddenstraat 166

€ 250 /m²/jaar