Oostzaanstraat 10 - 18 1013 WK Amsterdam

€ 317 /m²/jaar

Omschrijving

Oostzaanstraat 10-18

Type: bedrijfsruimte/ kantoor

Oppervlakte: 85 m²

Verdieping: Begane grond

Huurprijs: € 317,- per m2 per jaar / € 2.250,- per maand

LOCATIE
Deze locatie ligt op een steenworp afstand van de Spaarndammerstraat en maakt deel uit van de Spaarndammerbuurt. De winkelruimtes in dit gebied worden veelal ingevuld met kleinschalige winkels, waar diverse delicatessen worden aangeboden, eigentijdse horeca, ambacht, cultuur en sport. De buurt was al leuk en met de aanleg van Houthavens is de populariteit verder gegroeid.

DE BUURT
Het complex aan de Oostzaanstraat is gelegen in de Spaarndammerbuurt. De Spaarndammerbuurt werd aan het eind van de negentiende eeuw opgezet voor de arbeiders die werkzaam waren in de nabijgelegen nieuwe havens. Eerder was het een armoedige buurt waar grondbezitters flink verdienden aan gebrekkige huizen. Na intreding van de Woningwet veranderde het straatbeeld. Zo kwamen er waardige arbeiderswoningen met plantsoenen. Het Spaarndammerplantsoen werd een groene oase in een bakstenen omgeving. Architect Michel de Klerk bouwde hier drie bijzondere volkswoningbouwcomplexen. Hij brak met de traditie en in plaats van de gebruikelijke rijen smalle, grauwe woonhuizen, bouwde hij monumentale arbeiderspaleizen in opvallende kleuren baksteen. Een van deze complexen bekend als “Het Schip” bevindt zich aan de overzijde van de beoogde aankoop.
Het gebied is sterk in beweging. De corporaties hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het gebied. Renovaties en het uitponden van complexen hebben bijgedragen aan de stijgende populariteit van het gebied. De ontwikkeling van de aangrenzende Oude Houthaven tot een aantrekkelijk woon-werkgebied levert hier een belangrijke bijdrage aan. Dit in combinatie met de gunstige ligging nabij het centrum, het Centraal Station, en het Westerpark met het bruisende Westergasterrein om te sporten en te relaxen, maakt dit gebied aantrekkelijk voor zowel bewoners als ondernemers.

OPLEVERING
Q3 2022

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is gemengd 2.
Verhuurder geeft de voorkeur aan (creatief) kantoor.

VOORZIENINGEN
De ruimte zal casco worden opgeleverd voorzien van moderne keuken, recent gerenoveerd toilet, cv-ketel en radiatoren.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver¬huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b¬elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Gelegen tegenover museum Het Schip. Vlakbij Westerpark. Ringweg A10 op ongeveer 7 minuten afstand. Halte bus 22 en 48 op loopafstand. Betaald parkeren in de buurt.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 317 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Omgeving

Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oostzaanstraat 10 - 18

€ 317 /m²/jaar