Pilotenstraat 32-45 1059 CJ Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

De Schinkelhaven is een plek die bruist van inspiratie, een mix van architectuur, bedrijfstypes en de natuurlijke elementen van de waterweg waaraan het gelegen is. Met de aanwezigheid van mensen die de volgende generatie van ideeën, creativiteit en innovaties aansturen.

De "A-Factorij" is gelegen op het creatieve bedrijventerrein de Schinkelhaven. Het gebouw is een combinatie van een voormalige fietsenfabriek met bijbehorend kantoor en drie later ontwikkelde paviljoens. Momenteel wordt de "A-Factorij” verduurzaamd, gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuwe (klimaat) installaties.

In de “A-Factorij” zal een mooie combinatie van modern en industrieel ontstaan en zal ruimte bieden voor verschillende vormen van gebruik en identiteit.

De "A-Factorij" beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 12.000 m². Rondom het object is een eigen parkeerterrein gelegen voorzien van 140 parkeerplaatsen. In aanvulling zijn er ruime parkeermogelijkheden middels openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

In het voormalige fietsenfabriek gedeelte zijn een 4-tal patio's gecreëerd. Deze patio’s in combinatie met hoge en monumentale sheddaken zorgen voor veel lichtval en geven het object een unieke industriële uitstraling. De 3 paviljoens zijn aan de zuidzijde geheel voorzien van een grote raampartij met fraai uitzicht over de Schinkel en de tennisvelden.

In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde bedrijven en creatieve kantoren gevestigd, zoals TBWA, Benthem Crouwel, Alda Events en ZZDP Architecten. Het gebied is gelegen áán de A10 en tevens op een paar minuten vanaf het Hoofddorpplein en het Olympisch Stadion. Hierdoor is het perfect bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn er vele voorzieningen zoals Bar/Brasserie Jefferson, CoffeeConcepts, The Gym Republic, Club Atelier en Hotel Jansen gelegen.

Verhuurbare vloeroppervlakte en beschikbaarheid
Voor de verhuur is circa 6.233 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar verdeeld als volgt:

Fabrieksvloer (gebouwdeel F)
Een totaal van 5.060 m², verdeeld als volgt:
Begane grond (F.0.01): 2.310 m², in overleg
Begane grond (F.0.02a): 1.650 m², in overleg
Begane grond (F.0.02b): 1.100 m², in overleg

Paviljoen 1 (gebouwdeel E)
Een totaal van 764 m², verdeeld als volgt:
Begane grond (E.0.01): 371 m², in overleg
Tweede verdieping (E.2.01): 393 m², per direct

Paviljoen 3 (gebouwdeel C)
Een totaal van 409 m², verdeeld als volgt:
Eerste verdieping (C.1.01): 409 m², beschikbaar per: direct

Parkeren
Er geldt een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 120 m² v.v.o. kantoorruimte.

Huurprijs
€ 300,- - € 325,- per m² VVO kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 55,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
De beschikbare ruimten zullen in volledig gerenoveerde staat worden opgeleverd onder meer voorzien van de navolgende aspecten:
- Klimaatinstallatie;
- Brand- en beveiligingsinstallatie;
- Pantry aansluiting;
- Nieuwe Toiletgroepen;
- LED verlichting;
- Akoestisch spuitplafond;
- Wandgoten t.b.v. data- en telefoniebekabeling.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 55 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
6.233 m² (in units vanaf 393 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.