Pilotenstraat 32-45 1059 CJ Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

De "A-Factorij" is gelegen op het creatieve bedrijventerrein de Schinkel en het gebouw is een combinatie van de in 2001/2002 gerenoveerde voormalige fietsenfabriek en gelijktijdig ontwikkelde 3 paviljoens. Het gerenoveerde gedeelte loopt vloeiend over in de uitbreiding. Deze combinatie met de omringende parkeerplaatsen zorgt ervoor dat modern en industrieel naadloos in elkaar over lopen met verschillende identiteiten en gebruiksmogelijkheden.

De "A-Factorij" beschikt over 3 bouwlagen en heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 11.924m². Voor het object is een eigen parkeerterrein gelegen voorzien van 140 parkeerplaatsen alsmede openbare parkeerplaatsen gelegen aan de Vliegtuigstraat.

In de voormalige fietsenfabriek zijn een aantal patio's gecreëerd. De hoge en monumentale sheddaken zorgen voor veel lichtval en geven het object een industriële uitstraling. De 3 paviljoens zijn aan de zuidzijde geheel voorzien van een grote raampartij met fraai uitzicht over de Schinkel en tennisvelden. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde bedrijven en creatieve kantoren gevestigd zoals onder meer TBWA en ZZDP Architecten, alsook verschillende horeca gelegenheden zoals Brasserie Jefferson en Restaurant Atelier.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is circa 4.804 m² VVO kantoorruimte beschikbaar verdeeld als volgt:

Unit 1: 2.349 m²
Unit 2: 1.653 m²
Unit 3: 409 m²
Unit 4: 393 m²

Parkeren
Er zijn in totaal 42 parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
Op aanvraag.

Bereikbaarheid
Auto
Het complex is zeer gunstig gelegen in de nabijheid van diverse uitvalswegen en de luchthaven Schiphol Airport. De oprit naar de snelweg A10 (s107) bevindt zich op slechts enkele minuten rijden. Bovendien zijn het Olympisch Stadion en Amsterdam Oud-Zuid zijn gemakkelijk te voet en per fiets te bereiken via het IJsbaanpad. Daarnaast beschikt het complex over een eigen parkeerterrein.

Openbaar vervoer
Metrostation Henk Sneevlietweg (lijn 50 naar Gein) ligt op ca. 15 minuten loopafstand, evenals de bus- en tramhalte IJsbaanpad waar verschillende lijnen voor een goede verbinding met Amsterdam en omstreken zorgen.

Servicekosten
€ 35,00 per m² VVO kantoorruimte per jaar, zijnde een niet verrekenbaar bedrag inclusief individuele elektrakosten.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
De beschikbare ruimte zal worden opgeleverd inclusief onder meer de navolgende aspecten:
- Verwarmingsinstallatie;
- Klimaatinstallatie;
- Brand- en beveiligingsinstallatie;
- Huidige scheidingswanden;
- Pantry;
- Toiletgroepen;
- Wandgoten t.b.v. data- en telefoniebekabeling.

Huurtermijn
Wegens renovatie van het complex tot 1 november 2021.

Opzegtermijn
Tenminste 3 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
Per direct.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
4.804 m²
Perceel
4.804 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.