Herikerbergweg 181-342 1101 CN Amsterdam

€ 200 /m²/jaar

Omschrijving

De kantoorgebouwen Diana & Vesta zijn gelegen in het kwadrant Holterbergweg, Hondsrugweg, Herikerbergweg en de Hoogoorddreef en maken deel uit van kantorenpark Plaza Arena te Amsterdam Zuidoost en bestaat in totaal uit een negental gebouwen. Van het kantorenpark Plaza Arena zijn Diana & Vesta voorzien van de beste faciliteiten in combinatie met het hoogste opleveringsniveau. Derhalve bieden deze kantoorgebouwen de beste kantoorbeleving van de Plaza Arena.

Diana & Vesta zijn een ontwerp van prof. ir. K.W. Christiaanse van KCAP in Rotterdam. Het ontwerp van de kantoorgebouwen geeft de mogelijkheid om de openbare weg door de gebouwen te laten lopen. Op deze manier worden de gebouwen op de begane grond gescheiden maar vormen, doordat de 6e, 7e en 8e verdieping gekoppeld zijn, wel 1 geheel.

The Office Operators (TOO) huurt een gedeelte van het gebouw Diana & Vesta waarbij TOO de receptiediensten voor de gebouwen verzorgd. Voorts zijn er verschillende voorzieningen zoals onder een vergadercentrum, een koffiebar, een restaurant alsmede een Dojo & Gym op de begane grond van gebouw Vesta gevestigd. Naast de goede indelingsmogelijkheden van het gebouw in combinatie met voornoemde faciliteiten voldoet Diana & Vesta aan de eisen en wensen van de huidige moderne kantoorgebruiker.

Amsterdam Zuidoost is één van de beste kantoorlocaties van Nederland. In de directe omgeving van het gebouw zijn reeds diverse internationale bedrijven gevestigd. In het gebouw zijn Handelsbanken, IQVIA Nederland, Freightex en Yardi gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De kantoorgebouwen zijn met de auto goed bereikbaar vanwege haar centrale ligging tussen de knooppunten van de A1- Amsterdam-Amersfoort, A2-Amsterdam-Utrecht, de Ringweg van Amsterdam A10 en de A9.

Per openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer zijn de gebouwen goed te bereiken. Op loopafstand treft men station Bijlmer Arena, welk enige jaren geleden geheel is vernieuwd. Dit treinstation heeft een uitstekende verbinding met Utrecht, Schiphol en Den Haag.

BESCHIKBAARHEID
Gebouw Diana:
Unit 3.1: 450 m²

Gebouw Vesta:
Unit 2.1: 590 m²

Het exacte metrage is bepaald op basis van een NEN 2580 meetcertificaat.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: vanaf EUR 200,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
Parkeren: EUR 2.010,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.
Voorschot servicekosten: EUR 47,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Minimaal 5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw zal worden opgeleverd inclusief de navolgende aspecten:
- All-air klimaatsysteem;
- Warmteterugwinningssysteem;
- Dubbele liftkernen;
- Royale entrees;
- Toiletgroep per kern.

PARKEREN
De parkeernorm bedraagt 1:125 m² kantoorruimte. De beschikbare parkeerabonnementen geven recht geven op parkeren in de onder de gebouwen gelegen parkeergarage P10. De parkeerabonnementen geven recht op parkeren van 07:00 - 19:00 uur op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Buiten vernoemde tijden is het geldende uurtarief van toepassing. Daarnaast zijn er in de omgeving additionele parkeermogelijkheden.

FACILITEITEN
- Receptie;
- Vergadercentrum;
- Koffiebar;
- Restaurant;
- Sportschool.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 195 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 47 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
1.040 m² (in units vanaf 392 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,95

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
23 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 2.010,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herikerbergweg 181-342

€ 200 /m²/jaar