Rokin 95 1012 KM Amsterdam

€ 239 /m²/jaar
Blikvanger "Gerenoveerde kantoorruimte op een toplocatie in Amsterdam centrum"

Omschrijving

OBJECT:
Het object omvat in totaal circa 646 m² v.v.o., waarvan circa 293 m² v.v.o. in gebruik is als horecaruimte door huurder Satchmo. Op dit moment is er circa 138 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de 3e en 4e verdieping. Recentelijk zijn de kantoorruimtes volledig gerenoveerd en voldoen deze thans aan de hedendaagse maatstaven voor het gebruik als moderne kantoorruimte.

De kantoorruimte is gesitueerd in een monumentaal object dat stamt uit 1005. Het object is gelegen op een prachtige locatie aan het Rokin in het centrum van Amsterdam, nabij het Paleis op de Dam, Magna Plaza, het W-hotel en op een paar minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Het gebied kenmerkt zich door een combinatie van winkelen, wonen, werken en de aanwezigheid van vele horecafaciliteiten.

Met de herinrichting van het Rokin vindt u voor de deur het nieuwe Station ‘Rokin’ van de Noord-Zuidlijn. Dit station zorgt met metrolijn 52 voor een snelle verbinding tussen Amsterdam Noord, Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Zuid WTC. Bij het Station Rokin komt onder andere een ondergrondse parkeergarage voor circa 330 auto’s en een ondergrondse fietsenstalling voor circa 300 fietsen.

OPPERVLAKTE:
Voor verhuur is er circa 138 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Dit metrage is als volgt in het gebouw verdeeld:
3e & 4e (kap) verdieping: ca. 138 m² v.v.o. kantoorruimte

HUURPRIJS:
Huurprijs kantoorruimte:
€ 33.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
€ 35,- per m² v.v.o. per jaar, als verrekenbaar voorschot, te vermeerderen met BTW.

BEREIKBAARHEID:
Het kantoorgebouw is gelegen in het oude stadscentrum van Amsterdam, hierdoor is het gebouw uiterst goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Per auto
De locatie is met de auto, voor een centrum locatie, goed te bereiken vanaf de ringweg A10 (afslag S103 Haarlem). De reistijd naar de ringweg A10 is ongeveer 10 minuten.

Per openbaar vervoer
Door de komst van de nieuwe Noord Zuidlijn is het kantoorgebouw uitstekend te bereiken. Station Rokin ligt midden in het centrum van Amsterdam en wordt het kloppende hart van ‘de rode loper’ genoemd. Dagelijks reizen zo’n 30.000 mensen met de Noord Zuidlijn. Met metro 52 rijd je in een kwartier van station Noord naar station Zuid WTC via 6 nieuwe metrostations: Noorderpark, Centraal Station, Rokin, Vijzelgracht, De Pijp en Europaplein.

Het gebouw ligt op 2 minuten lopen af van tramhalte Rokin waar tramlijnen 4, 14 en 24 passeren. De reistijd naar het Centraal Station is ongeveer 5 minuten. Naast bovengenoemde tramlijnen passeren eveneens de buslijnen 85, 287, 289, 291 en 293. Deze buslijnen gaan van het Amsterdam Centraal Station naar Gein, Bijlmermeer,
IJburg, Nieuwerdam en Molenwijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 239 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 275 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1250

Oppervlakten

Oppervlakte
138 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, NS station op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
330 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rokin 95

€ 239 /m²/jaar