Nieuwe Looiersdwarsstraat 9 -17 1017 TZ Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
Het monumentale gebouw was gebouwd in 1915 als fabriek voor het verwerken van suikerproducten voor ‘De Bont & Leyten’. Later werd het gebouw gebruikt als een school en kinderdagverblijf. In 2016 werd het gebouw volledig gerenoveerd conform de standaarden voor een hoogwaardig kantoorgebouw.
Het object heeft twee ingangen welke leiden naar drie kantoorverdiepingen. Dit biedt flexibiliteit en optimale vebinding tussen de begane grond en de twee bovengelegen verdiepingen.
De unieke ruime tuin is bereikbaar vanuit diverse ingangen op de begane grond en bieden een groot comfort voor de kantoorgebruiker. De begane grond heeft een restaurant/professionele keuken en koffiecorner. Beide bovengelegen verdiepingen hebben een ruim buitenterras.

HET GEBOUW
De speciale elementen, zoals de lange trap, de schommel op het terras en de vele grote ramen dragen bij aan het unieke karakter van het gebouw. Met een onderscheidend en comfortabel gtebouw, in een inspirerende omgeving met een uitstekende bereikbaarheid en tal van faciliteiten, creëert Nieuwe Looiersdwarsstraat 9-17 een werkplek in Amsterdam waar werknemers graag willen zijn.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen in een levendige omgeving in het centrum van Amsterdam te midden van de grachtengordel. De directe nabijheid biedt een mix van winkelgebieden, cafe’s en restaurants, venieuwde musea en charmante huizen. De perfecte mix van werk en plezier.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer en de faciliteiten zijn gelegen op loopafstand. Gezien de centrale locatie zijn diverse buurten per fiets te bereiken binnen 15 minuten.

BESCHIKBAARHEID
Ca. 1.919 m2 kantoorruimte is beschikbaar verdeeld als volgt:
Begane grond : 667 m2 kantoorruimte
1ste verdieping : 663 m2 kantoorruimte
2de verdieping : 619 m2 kantoorruimte

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAAR
Per Q4 2020 / Q1 2021.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1917

Oppervlakten

Oppervlakte
1.919 m² (in units vanaf 613 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Looiersdwarsstraat 9 -17

Huurprijs op aanvraag