Volledige toegang tot professionele kantoorruimte voor 4-5 personen in TOO Noma House Gustav Mahlerlaan 1212, 1081 LA Amsterdam

€ 3.279 /mnd incl. servicekosten
Onderdeel van gebouw TOO Noma House TOO Noma House foto

Omschrijving

Boek een volledig kant-en-klaar kantoor voor vier, en wij zorgen ervoor dat alles altijd soepel verloopt.

Maak gebruik van dit brandpunt van ambities en ondernemersgeest op de Amsterdamse Zuidas. Een levendig, collaboratief kantoor met opvallende architectuur en ruime designwerkplekken.

State-of-the-art kantoorruimte
NoMA House, midden in de Amsterdamse Zuidas, is een architectonisch hoogstandje en zeer herkenbaar door haar bijzondere, galante en transparante exterieur. ‘North of the Mahler’ heeft een exclusief, warm en hotel sjiek interieur dankzij het gebruik van marmer, velours en messing accenten. Hier vindt u lichte en luxe privé kantoren, diverse flexwerkoplossingen, vergaderruimten en uitnodigende social spaces.

- In het hart van de Zuidas
- Naast trein- en metrostation
- Ondergrondse parkeergarage
- Moderne en lichte kantoren

NoMA House staat in het midden van ‘The Financial Mile’ van Amsterdam. Dankzij de directe ligging aan station Zuid en de ringweg A10 is deze locatie uitstekend bereikbaar. U kunt uw auto parkeren in de ondergelegen garage. Vanuit uw kantoor loopt u naar de verschillende winkels en horecagelegenheden die de Zuidas te bieden heeft.

The Office Operators

Vanaf onze eerste ontmoeting ervaart u een bijzondere service. The Office Operators zijn getraind en toegewijd om al onze gasten de middelen, de service en de aandacht te geven die uw werkdag én uw bedrijf tot een succes maken.

Of u nou binnenstapt voor een korte meeting of elke dag en vele jaren bij ons bent; we doen er alles aan om de best mogelijke service te verlenen.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.279 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
20 - 75 m²

Indeling

Aantal werkplekken
4 - 5
Gemeubileerd
Ja

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, verwarming, pantry, toilet, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, printfaciliteiten, glasvezel, LED verlichting en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, kamerindeling, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, glasvezel, LED verlichting, privé vergaderruimte, gemeubileerd en schoonmaak