Johan Huizingalaan 400 1066 JS Amsterdam

€ 335 /m²/jaar

Omschrijving

Beschrijving
B. is het grootste start-up ecosysteem in Europa en brengt ondernemerschap binnen ieders bereik, door het verschaffen van betaalbare aangename werkruimtes en de juiste sociale omgeving. Een ecosysteem waarin ondernemers elkaar kunnen helpen om te groeien en waar een tal van verschillende bedrijven wordt samengebracht.

Je bevindt je hier in een dynamische hub tussen 350+ start-ups, scale ups & corporates en 3.500+ ondernemersgeesten in het ecosysteem. Daarnaast is B. Amsterdam ook een full-service creatieve evenementenlocatie, heeft het een gym en padelclub en biedt het de mogelijkheid tot het huren van logistieke ruimte in de smart city hub van 24.000 m2.

Vindt de juiste flexibele oplossing voor jou of je bedrijf en huur een kantoor in één van onze drie gebouwen (B.1, B.2 en B.3) die zich op vijf minuten loopafstand van elkaar bevinden. Eenmaal onderdeel van de community maak je snel connectie met anderen op o.a. één van de community events of bij Restaurant Bureau met dakterras.

B.3
Voor de bedrijven die hun business willen laten groeien vanuit een eigen ruimte, maar toch buren willen zijn met de change makers, is de selectie van kantoren bij B. Amsterdam de juiste plek. Een kantoor bij B. Amsterdam betekent dat je deel uitmaakt van de community en toegang hebt tot de community events en alles wat daarbij komt kijken. B. Amsterdam biedt de mogelijkheid om tegen flexibele voorwaarden een kantoor te huren van klein naar groot. Je hebt de vrijheid om deze volledig zelf aan te kleden en in te richten om de creativiteit te stimuleren en er echt je eigen plek van te maken.

B. heeft het iconische B.3 gebouw en voormalig hoofdkantoor van Mexx omgetoverd tot een plek waar snelgroeiende bedrijven en corporate innovators samenkomen. De gemeenschappelijke lounge is er om elkaar te ontmoeten, te werken, meetings te houden, piano te spelen of te biljarten. Het gebouw kenmerkt zich door de moderne faciliteiten, het vele natuurlijke daglicht en de combinatie tussen industrieel en modern. Het is hier gemakkelijk door te groeien want het kantorenaanbod gaat van 20 m².

Faciliteiten
Het gebouw beschikt over een bemande receptie, een digitale frontdesk en een uitgebreide koffiebar van STACH. Het is mogelijk om een member lunch te bestellen en deze te laten bezorgen. Er zijn diverse eventzalen en meeting units beschikbaar die per uur of dagdeel te huur zijn.

Locatie en bereikbaarheid
Met de auto is B.3 uitstekend te bereiken. De A10 en A4 liggen naast de deur. Het is mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten, deze geeft je toegang tot de garage rondom het gebouw.

Per openbaar vervoer is de locatie ook zeer goed bereikbaar. Op loopafstand liggen diverse metro- en bushaltes. Er gaat een pendelbus vanaf het metrostation die je vlak bij de ingang van het B.3 gebouw afzet. Daarnaast ligt het ca. 10 minuten rijden van vliegveld Schiphol vandaan.

Beschikbaarheid:
Voor de verhuur is het volgende beschikbaar:

Ca. 450 m² vvo kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping (Per Juni 2022)

Huurprijs kantoorruimte:
€ 335,- per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats:
€175 per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 52,- per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met Flexspace op via nummer 06-86 86 48 80

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 335 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 205 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 52 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.060 m² (in units vanaf 20 m²)
Perceel
53.458 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, kabelgoten, kamerindeling, liften, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
F 1,71

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Johan Huizingalaan 400

€ 335 /m²/jaar