Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47 1071 BN Amsterdam

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

Object
De P.C. Hooftstraat betreft de meest luxueuze winkelstraat van Amsterdam en staat met zijn internationale allure in de top tien van de meest chique winkelstraten ter wereld. De straat loopt vanaf de Stadhouderskade tot aan het Vondelpark en wordt gekruist door de Hobbemastraat en de Van Baerlestraat. De verdiepingen van de verschillende winkels hebben veelal kantoor of wonen als functie.

's Werelds mooiste merken zoals o.a. Hugo Boss, Cartier, Tiffany & Co., Ralph Lauren, Oger, Ab Donkers, Tommy Hilfiger, Hermès, Chanel, Louis Vuitton etc. zijn hier gevestigd.

De P.C. Hooftstraat is gelegen in het Amsterdamse Stadsdeel Oud Zuid en was oorspronkelijk een woonstraat, met woningen gebaseerd op ontwerpen van de architect Pierre Cuypers. Pierre Cuypers ontwierp tevens het Rijksmuseum en het Amsterdam Centraal Station.

In de winkelstraat treft men naast de vele winkels tevens diverse eet- en drinkgelegenheden zoals de Nespresso bar en Sama Sebo. Beroemde musea als het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum liggen tevens nabij de winkelstraat.

De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de 3e verdieping aan de P.C. Hooftstraat 47 te Amsterdam en wordt volledig turnkey opgeleverd.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Circa 65 m² VVO kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg. Tevens is er mogelijkheid tot parkeren in de Q-Park parkeergarage Museumplein (Van Baerlestraat 33) of de Q-Park parkeergarage Byzantium (Tesselschadestraat 1G).

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.600,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
Per auto
Met de auto is het object te bereiken vanaf de A4 (Den Haag -Schiphol) via de A4 richting Zaandam, afslag S106 richting Oud-West en vanaf de A10 richting Den Haag / Utrecht via afslag Duivendrecht (S112).

Per OV
Met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. Op 3 minuten loopafstand staat de tramhalte Hobbemastraat / Rijksmuseum waar de tramlijnen 2 en 5 stoppen met een rechtstreekse verbinding naar o.a. Amsterdam Centraal Station, Station Zuid en Amstelveen. Tevens treft men daar de Connexxion buslijnen 170 en 172 met verbinding naar o.a. het Leidseplein, Amsterdam Centraal Station en Schiphol.

Servicekosten
Op basis van jaarlijkse nacalculatie verbruik elektra, gas en licht.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
De kantoorruimten worden volledig gemeubileerd turnkey opgeleverd inclusief:
- toilet en pantry met afwasmachine, als gedeelde voorziening;
- hoge ramen met veel daglichttoetreding;
- tapijt;
- voorzien van verlichting middels spots.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurtermijn
Tenminste 5 jaar.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
Per direct.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Perceel
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47

€ 1.600 /mnd