Bedrijvenweg 4 1619 BK Andijk

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

Multifunctioneel pand welke ruimte biedt om in mogelijkheden te denken! Gunstig en centraal gelegen kent dit pand, voorzien van energielabel A+, maar liefst 9 goede ruimtes, twee keukens, twee toiletgroepen, twee stookruimtes en een inpandige garage. Alle ruimtes zijn vanuit de ruime entree toegankelijk wat veel gebruiksmogelijkheden biedt. Het perceel meet 683 m² en is ingericht met keurig straatwerk en parkeergelegenheid voor 10 auto’s. Is het pand je te groot voor eigen gebruik? Een deel verhuren kan bijzonder aantrekkelijk zijn.

Het pand heeft circa 400 m² aan gebruiksoppervlakte en is thans ingericht ten behoeve van kantoorruimte maar is flexibel te gebruiken of in te richten voor uiteenlopende doeleinden zoals bijvoorbeeld praktijkruimte, zorgvastgoed en andere bedrijvigheid. De omvang van dit pand is een voordeel want een combinatie van diverse bedrijven is hier ook perfect mogelijk. Het bestemmingsplan laat op deze locatie bedrijven tot categorie 4.1 toe. De lijst met toegestane bedrijven is bij ons kantoor op te vragen.

Of nut jij dit pand het liever uit ten behoeve van een heel ander bedrijf? Het bestemmingsplan laat op deze locatie namelijk bedrijven tot categorie 4.1 toe. De lijst met toegestane bedrijven is bij ons kantoor op te vragen.

INDELING
Het gebouw is ruim opgezet en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de parterre bevinden zich de entree met voorportaal, ontvangstruimte, balie, 4 (kantoor)ruimtes, keuken voorzien van vaatwasser, toiletgroep met doucheruimte, stookruimte en de inpandige garage met overheaddeur welke zich uitstekend leent als opslagruimte.

Op de eerste verdieping een ruime overloop met 5 kantoorruimtes, een keuken met vaatwasser, stookruimte en een toiletgroep.

Het pand is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein van Andijk en is goed bereikbaar. Ontsluitingsweg is naast gelegen waardoor verkeersader A7 op slechts 15 autominuten afstand ligt.

Wil jij de mogelijkheden die dit object bied, graag zelf ervaren? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
400 m² (in units vanaf 10 m²)
Perceel
683 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bedrijvenweg 4

€ 395.000 k.k.