Keizerskroon 1 1619 XK Andijk

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Geweldige Kans: Praktijkruimte of kantoorruimte in het Hart van Andijk!

Heb je altijd al gedroomd van een centraal gelegen praktijkruimte of kantoorruimte in het hart van Andijk? Zoek niet verder! Deze ruimte is de perfecte locatie en heeft zelfs een rijke geschiedenis als voormalige school en huisartsenpraktijk.

Deze ruimte staat bekend om zijn langdurige dienst als huisartsenpraktijk, wat betekent dat het al is verbouwd met de nodige voorzieningen voor een medische of zakelijke praktijk. Met een wachtkamer, receptie, kantoorruimte en aparte spreekkamers, heb je alles binnen handbereik om je activiteiten soepel te laten verlopen.

Ideaal voor diverse doeleinden:
Of je nu een arts, tandarts, therapeut, advocaat of een ander beroep uitoefent, deze ruimte is aanpasbaar en ideaal voor diverse doeleinden. Het biedt een professionele uitstraling die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw cliënten of klanten.
Ook voor sport-, recreatief of educatief gebruik, jeugd-/kinderopvang, zorgvoorzieningen, alsook ondergeschikte detailhandel en horeca ten dienste van deze voorzieningen.

Flexibele Huuropties:
We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft. Daarom is het ook mogelijk om deze ruimte in twee delen te huren, mocht dat beter passen bij jouw activiteiten. Bovendien bestaat de optie om de ruimte als maatschap te huren, zodat je met collega's kunt samenwerken en kosten kunt delen.
Zie de afbeeldingen voor de verdeling. Totaal BVO ca. 317m2. Optie 1 is +/-240m2 en optie 2 is +/-77m2

Mis deze geweldige kans niet om een centraal gelegen praktijkruimte of kantoorruimte in het hart van Andijk te bemachtigen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen en een bezichtiging te regelen. Dan kunnen we alle ins en outs doorgeven.

-Zekerheid: 2 maanden borg
-Voorbehoud gunning verhuurder
-Aanvaarding in overleg
-Model overeenkomst: Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.
-Indexering: Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 17.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.
-Bestemming volgens bestemmingsplan Dorpskernen III: Maatschappelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
314 m² (in units vanaf 77 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizerskroon 1

€ 100 /m²/jaar