Prof. Röntgenstraat 8 ^ 7311 AM Apeldoorn

€ 500 /mnd

Omschrijving

OBJECT/LIGGING
Kantoorruimte huren aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn

Wil jij graag een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Dit historische pand in het centrum van Apeldoorn biedt jouw veel huur mogelijkheden. Er is een ruim aanbod van kantoorruimten tussen 19 m² en 115 m². Het pand dat is gebouwd in 1914 heeft kantoorruimtes in elk gewenst metrage.

HUURPRIJZEN
De kantoorunits die hier beschikbaar zijn variëren met een oppervlakte van 19 m² tot 115 m². In dit kantoorpand zijn er niet alleen kantoorruimten beschikbaar om te huren maar ook flexplekken, spreekkamers, trainingsruimten en een vergaderruimte. De prijzen op deze locatie zijn zeer gunstig, zo betaal je voor een ruimte van 19 m² een maandelijks bedrag van €500. Op zoek naar iets grotere werkplek? De ruimte van 36 m² kost je €750,- in de maand. Ook is er op zolder (de loft) een grote ruimte voor de verhuur met een oppervlakte van 115 m².

24/7 toegang, glasvezel en een parkeerplaats
Buiten de flexibele beschikbare kantoorruimten aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn zijn er ook vele services en voorzieningen aanwezig. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw gemeubileerde kantoorkamer, ideaal wanneer je buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden wil afronden of 's avonds een meeting wilt plannen. Hou jij van snel en efficiënt werken? Dit kantoorpand is voorzien van glasvezel internet en is dat dus zeker mogelijk. Verder is er nog een pantry met koffie/thee aanwezig, een goede klimaatinstallatie, een receptie en zijn er maar liefst 30 parkeerplekken bij het kantoorgebouw gelegen.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand aan de Professor Röntgenstraat in deze stad is goed bereikbaar door de perfecte ligging. Binnen een paar minuten kun je verschillende opritten van snelwegen zoals de A1 en A50 bereiken. Ook met het openbaar vervoer zal het prettig zijn jouw werkplek of kantoorruimte te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte Apeldoorn, Oranjepark is slechts 1 minuut lopen. Het pand ligt net iets buiten het centrum de stad. Met een korte loopafstand ben je midden in het centrum waar vele restaurants, gezellige cafés en leuke winkels te vinden zijn. Dicht bij het kantoorgebouw ligt het Oranjepark, zeker een aanrader om met je collega of andere huurders van het gebouw een wandeling te maken in de pauze.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn?
Ben jij enthousiast over de beschikbare kantoorruimten met de daarbij horende voorzieningen en services aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Neem contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

INGANGSDATUM
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten

Oppervlakte
389 m² (in units vanaf 19 m²)
Perceel
1.450 m² (in units vanaf 19 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prof. Röntgenstraat 8 ^

€ 500 /mnd