Stationsdwarsstraat 120 7311 NW Apeldoorn

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Op een steenworp van het station en nabij en de binnenstad van Apeldoorn bieden wij u te huur aan een multifunctionele ruimte van ca 110 m2, welke is gelegen op de begane grond van een appartementencomplex.

Het pand heeft een frontbreedte van ruim 10 meter en grote ramen, waardoor het een lichte, open ruimte is, dat een prettig gevoel geeft. Naast een toilet met wastafel en een kleine pantry is er aan de achterzijde van het pand een centrale onoverdekte ruimte aanwezig ten behoeve van stalling van fietsen en het plaatsen van een afvalcontainer, welke te bereiken is via een eigen toegangsdeur. Aan de voorzijde is een eigen stukje verhard terrein gelegen, dat grenst aan een straat, welke alleen voor voetgangers, fietsers en bestemmingsverkeer toegankelijk is.

In de directe nabijheid zijn aanwezig een casino, een café, broodjeszaken en diverse winkels. Bovendien is het populaire Caterplein met haar gezellige cafés, restaurantjes en terrassen op loopafstand. Dit maakt het tot een levendige, bedrijvige plek, waar veel wandelend publiek en fietsers voorbij komen.

Vanwege de ideale locatie, de aanwezigheid van een mooie, lichte ruimte en het feit dat het pand gelegen is op een punt, dat verbinding maakt tussen het stationsplein en de hoofdstraat, die richting het centrum loopt, is het pand zowel voor een winkel, een kantoor of een broodjeszaak, koffietentje (wel dient er dan een bestemmingswijziging aangevraagd te worden!) uitermate geschikt.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd. Tot de aanwezige voorzieningen behoren onder meer:
- Ruime entree
- Grote ramen
- Sanitaire ruimten (toilet)
- Pantry
- Betonvloer
- CV / radiatoren

Parkeergelegenheid:
In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren).

Aanvangshuurprijs (per maand, ex BTW):
De huurprijs per maand bedraagt € 1.000,- exclusief BTW per maand.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor een overeenkomst met een nutsbedrijf voor levering van elektriciteit, gas en water. Ook dient een huurder zelf zorg te dragen voor een overeenkomst met een internetprovider.

Huurtermijn
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn van 12 maanden wordt gehanteerd. In overleg met de verhuurder kan gekeken worden naar maatwerk.

Overige condities:
- Huurprijsindexering: jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI werknemers laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS);
- Zekerheid stelling: 3 maanden huur + BTW;
- Aanvaarding: per direct
- Voorbehoud: gunning verhuurder.

Overige informatie:
Het pand maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars “Gebouw Stationsdwarsstraat 20 Tot En Met 62 (Even nummers)/Stationsstraat 9 En 9a te Apeldoorn

Kadastrale gegevens:
Apeldoorn, sectie AA, nummer 2817 A49

Bestemmingsplan:
Van toepassing is het geldende bestemmingsplan “Binnenstad Zuid Oost”, enkelbestemming “Gemengd”. Het gemengde karakter bestaat uit o.a. uit detailhandel en dienstverlening. Horeca is hier momenteel niet geoorloofd, hiervoor dient een omgevingsvergunning te worden aangevraagd.

Voor nadere en actuele informatie zie:

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alex Hagen, 0570-517517 of stuur een mail naar

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsdwarsstraat 120

€ 1.000 /mnd