Jean Monnetpark 51 7336 BB Apeldoorn

€ 270 /mnd

Omschrijving

TE HUUR | Hoge kwaliteit business units van circa 16m² tot 40m² voor een vaste prijs per maand, gelegen op een toplocatie!

Algemeen
Het kantoorpand is pas verduurzaamd er zijn zonnepanelen op het dak geplaatst en het hele gebouw is voorzien van LED verlichting en airco. De ligging aan het Jean Monnetpark nabij de op- en afrit van de A1 en op een paar minuten afstand van het centrum en NS station, maakt het pand goed bereikbaar en zorgt voor een levendige omgeving. De units zijn beschikbaar voor een all-in huurprijs variërend van € 270,- tot en met € 490,- euro per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, g/w/e-verbruik, schoonmaak en klein onderhoud algemene ruimtes, tuin- en terreinonderhoud, glasverzekering en onderhoud installaties. Deze business units zijn ideaal voor zzp'ers/starters, een accountant en een medisch expertisebureau zijn al in het gebouw gevestigd. Het gebouw is ook geschikt voor ondernemingen die een volgende groei stap maken en meerdere aaneengesloten units willen huren.

Oppervlaktes en prijzen
De volgende business units worden voor de verhuur aangeboden, zie plattegrond voor de locatie van de units. De vierkante meters die getoond worden zijn bruto. Op 20 m² zijn max. 2 werkplekken en een kast mogelijk.

- Unit 3: 40 m² VERHUURD
- Unit 4: 41 m² € 490,- (airco optioneel bij te huren voor € 35,- per maand) per 1 december beschikbaar
- Unit 5: 28 m² € 375,- (airco optioneel bij te huren voor € 35,- per maand) per 1 december beschikbaar

Huurprijzen zijn per maand, all-in.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het parkeerterrein beschikbaar

All-in prijzen
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief:
- servicekosten, g/w/e-verbruik, schoonmaak en klein onderhoud algemene ruimtes, tuin- en terreinonderhoud, glasverzekering en onderhoud installaties

Huurtermijn
In overleg met de verhuurder.

Waarborgsom
In overleg met de verhuurder. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van 3 maandverplichtingen.

Aanvaarding
Op korte termijn, in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over de units? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: mevrouw E.J. (Eline) Roelofsen
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 270 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
558 m² (in units vanaf 72 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jean Monnetpark 51

€ 270 /mnd