Schumanpark 9 7336 AM Apeldoorn

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Object/ligging
Aan de entree van Apeldoorn, nabij de A1 en indirect de A50, staat dit zeer fraaie kantoorgebouw. Het ontwerp is van de Rotterdamse architect Wim de Bruijn en het gebouw heeft een zeer prettige, lichte en ruimtelijke werksfeer.

Dit complex beschikt over veel extra faciliteiten, zoals een ontvangsthal met goede “short stay” faciliteiten, liftinstallatie, modern en compleet bedrijfsrestaurant, variabele vergaderruimtes, noodstroomvoorziening, parkeergelegenheid en receptie met baliefunctie. Eigenlijk te veel om op te noemen!

U komt binnen in een hoge, moderne ontvangsthal voorzien van Wi-Fi en zitgelegenheid. Vanuit deze bijzondere ruimte kunt u met de lift naar één van de verdiepingen.

Op de 3e verdieping kunt u via de luchtbrug naar de aanwezige vergaderruimtes. Deze sfeervolle en goed geoutilleerde ruimtes zijn er in verschillende afmetingen (12 tot 60 personen!) en kunnen voor aantrekkelijke tarieven per dagdeel worden gehuurd. Tevens bevindt zich op deze verdieping het moderne bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment en een royaal dakterras.

Elke kantooretage is gebouwd in een U-vorm en in de middenzone bevinden zich twee toiletgroepen en een pantry. De ruimtes zijn in de basis voorzien van vloerbedekking, luxe systeemplafonds, raamjaloezieën, etc. De indeling verschilt per etage. Zowel de lift als de etages zijn toegankelijk middels een (persoonlijk) elektronisch passysteem.

Oppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar:
3e verd. (ged.) ca. 406 m² v.v.o.

Voorzieningen
Het complex beschikt over de volgende unieke voorzieningen:
- Wi-Fi
In de algemene ruimtes is gratis Wi-Fi beschikbaar. Voor het overige internetverkeer zal huurder gebruik maken van haar eigen internetaansluiting.

- Vergaderruimtes
Er zijn vier vergaderruimtes aanwezig, voorzien van goed meubilair, beamers en gratis Wi-Fi. Twee van deze ruimtes zijn middels een flexibele wand samen te voegen tot één ruimte met een capaciteit van 60 personen.

- Bedrijfsrestaurant
Modern bedrijfsrestaurant met uitgebreid assortiment en voorzien van royaal dakterras. Met de betreffende cateraar zijn afspraken te maken voor bijvoorbeeld uw meetings, lunchafspraken, borrels, etc.

- Technisch vernuft
Onder andere elektronisch passysteem, hoogfrequent TL-verlichting met bewegings- en lichtsensoren, uitgebreid klimaatsysteem (per kamer in te regelen), etc.

- Noodstroomvoorziening
Het gebouw beschikt over een eigen separaat noodstroomhuis. Indien zich er een stroomstoring voor het complex voordoet, zal deze voorziening het gebouw voorzien van noodstroom.

Parkeren
Bij dit complex behoren 66 parkeerplaatsen, waar van 36 plaatsen zijn bedoeld voor bezoekers. De overige 30 parkeerplaatsen zijn/worden naar rato verdeeld.

Servicekosten
€ 39,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, als verrekenbaar voorschot voor onder andere;
- Verbruik gas, water en elektra
- Schoonmaak algemene ruimten,
- Onderhoud
- Glasbeassing
- Etcetera.

Huurprijs
Kantoor: € 120,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW
Parkeren: € 450,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 39 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
406 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen en liften

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schumanpark 9

Huurprijs op aanvraag