Christiaan Geurtsweg 8 7335 JV Apeldoorn

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Het kantoorgebouw aan de Christiaan Geurtsweg 8 is één van de meest hoogwaardige kantoorgebouwen in Apeldoorn en ligt aan de rand van het centrum en op circa 10 minuten loopafstand van het Station Apeldoorn.
De directe omgeving biedt een ruime hoeveelheid aan voorzieningen waaronder, diverse horecagelegenheden, groenvoorzieningen en het treinstation op loopafstand. Het object kent een modern en ruim voorzieningsniveau en is voorzien van een energielabel A waarmee het ruimschoots voldoet aan de eisen van de hedendaagse kantoorgebruiker.

Met bijna 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn de economische motor van de Veluwe en tevens de grootste stad van de Stedendriehoek. De Stedendriehoek is een samenwerkingsverband met de regio’s Deventer en Zutphen en er wonen bijna een half miljoen mensen.
De koninklijke stad met Paleis het Loo ligt aan de rand van de Veluwe en op het kruispunt van de A1 (Amsterdam -Hengelo) en A50 (Eindhoven – Emmeloord).Een centrale plaats in het midden van Nederland met de verbinding  van Zuid en Noord Nederland en de Poort naar het Oosten.
Het markante kantoorgebouw ligt op de hoek van de Europaweg en Koning Stadhouderlaan. Het station Apeldoorn is op loopafstand. De A1 is via de Europaweg goed en snel bereikbaar, de reistijd naar zowel Zutphen als Deventer is met de auto ca. 30 minuten. Het centrum van Apeldoorn met haar diversiteit aan winkels en voorzieningen is letterlijk ‘om de hoek’.

Het totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 600 m² V.V.O. In de laagbouw is nog één beschikbare vleugel te huur in de Zuidgevel van ca. 600 m². De vleugel is te huur vanaf 500 m2 VVO.

Beschikbaarheid en metrage:
Laagbouw
- Begane grond : verhuurd
- 1e verdieping : ca. 600 m² V.V.O.
- 2e verdieping : verhuurd
- 3e verdieping : verhuurd
Totaal : ca. 600 m² V.V.O.

Hoogbouw
Volledig verhuurd.

Opleveringsniveau
De verdieping zal turn-key worden opgeleverd met het huidige inbouwpakket en is voorzien van o.a. een hoowaardige scheidingswanden, plafond met energiezuinige verlichtingsarmaturen en bewegingsdetectie, een aan koeling gekoppeld automatische zonnewering en een patchkast.

Voorzieningen
Het gebouw beschikt over de volgende (energiezuinige) voorzieningen:
Centrale bemande receptie;
Mogelijkheid voor het huren van een conference room max 50 personen;
Luchtwarmtepomp;
Verwarming en koeling via bewegingsdetectie (verwarming gaat in basisstand indien een ruimte enige tijd niet in gebruik is);
Luchtbehandeling met topkoeling;
Gebouwbeheerssysteem;
Luchtbevochtiging;
Recirculatiesysteem (hergebruik warmte).

Huurprijs € 135,- per m², te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Servicekosten € 45,- per m², te vermeerderen met BTW op basis voorschot nacalculatie.

Parkeren Totaal 10 parkeerplaatsen waarvan 3 overdekte parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en 7 onoverdekte parkeerplaatsen op het naastgelegen terrein. Overdekt: €600,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW. Onoverdekt: €400,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Hospitality kosten (receptie)
€ 10,01 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW als voorschot.

Totaaloverzicht van levering en diensten voor service en hospitality is op aanvraag verkrijgbaar.

BTW
De huurprijs is onderworpen aan BTW. Indien een BTW plichtige huurprijs niet kan worden geopteerd, zullen de hierboven vermelde huurprijzen worden verhoogd met een later vast te stellen bedrag.

Huurtermijn
Vijf jaar, daarna telkens te verlengen met perioden van vijf jaar.

Beschikbaarheid
Per direct.

Indexatie
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum of conform lopende huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
600 m² (in units vanaf 500 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Christiaan Geurtsweg 8

€ 135 /m²/jaar