Molenstraat 120 7321 BH Apeldoorn

€ 39.000 /jr

Omschrijving

Voormalig schoolgebouw gesitueerd op een perceel van circa 5.990 m² in rustige straat aan de rand van het centrum van Apeldoorn. Het karakteristieke gebouw is gerealiseerd in de periode rond circa 1920.
In circa 1993 heeft er een forse uitbreiding aan de achterzijde plaats gevonden. Het complex is tot voor kort in gebruik geweest als kinderdagverblijf.

De bestemming, indeling en uitbreidingsmogelijkheden maken het object geschikt voor diverse doeleinden binnen het maatschappelijke spectrum (educatie, religie, praktijk, zorg, verpleging, sport, kinderopvang, kliniek, dagverblijf, atelier e.d.). Het gebouw is omsloten door een grote tuin en voormalige speelplaats. Aan de voorzijde is een parkeergelegenheid gelegen met een capaciteit voor circa 18 auto's. Op het terrein zijn 3 stenen bergingen en een fietsenhok gelegen.

Het gebouw heeft een vloeroppervlakte van circa 820 m² VVO. De bijgebouwen hebben een gezamenlijke vloeroppervlakte van circa 37 m² (VVO).

Indeling: Entree, bijzondere hal/ontvangst in ruitvorm, 7 lokalen/groepsruimtes, grote centrale samenkomst/- vergaderruimte, 7 toilet groepen, 2 wasruimtes, 2 keukens en circa 9 kantoor/- spreekkamers.

Huurprijs: € 39.000,- per jaar excl. BTW.

- Tijdelijk te huur, periode in overleg.
- Richttermijn ca. 1 jaar met verlengingen per kwartaal.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 39.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Onderwijsinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
820 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
18 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 120

€ 39.000 /jr