Oude Beekbergerweg 19 7331 HL Apeldoorn

€ 70 /m²/jaar

Omschrijving

Werken in een bijzonder monumentaal pand met historie maar met modern comfort? Je onderscheiden als bedrijf met je werkplek? Dan is dit je kans!

Het pand dateert uit 1932 en is oorspronkelijk gebouwd als 50 kV-station voor de PGEM. Realisatie van het 50 kV station had verband met het zendstation op Radio Kootwijk dat in 1921 gebouwd is. Dit zendstation gebruikte veel stroom en de vraag naar stroom in Apeldoorn nam begin jaren 30 snel toe.

De ruimte op de verdieping die thans als kantoorruimte te huur wordt aangeboden was de zogenaamde bediening-of regelzaal, hier was tevens de relaiskamer en een telefoonruimte. De huidige vergaderruimte op de 2e verdieping is in de oorspronkelijke hijstoren gerealiseerd. Het gebouw is ontworpen door architect Hendrik Fels die als huis architect voor PGEM werkte. De stijl van het gebouw heeft veel overeenkomsten met de architectuur van Dudok. Diverse stijlkenmerken zijn zowel binnen als buiten bewaard gebleven. Het plafond van de in het midden van de verdieping gelegen open kantoorruimte is uitgevoerd met een zeldzaam zogenaamd legraam (glazen plafond waardoor indirect licht valt).

Rond 2008 heeft de huidige eigenaar het pand met veel zorg en liefde getransformeerd met behoud van zo veel mogelijk stijlkenmerken naar een bijzondere werklocatie met modern comfort. Een deel van het gebouw wordt gebruikt als para medisch centrum voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, bewegingsleer, diëtiek etc. (zie Bosenweide.nl).

De beschikbare kantoorruimte beslaat circa 620 m² VVO. Het kantoor beschikt over een eigen entree op de begane grond met liftinstallatie en trappenhuis. Op de tussenverdieping bevinden zich de moderne toiletten, opgedeeld in dames- en herentoilet alsmede een MIVA toilet. Indeling 1e verdieping: Entree naar de grote open kantoorruimte met het glazen plafond. Deze bijzondere "kantoortuin" is geschikt voor meerdere werkplekken. Om de kantoortuin zijn diverse afsluitbare kantoorvertrekken en spreekkamers gesitueerd alsmede een grote vergader-/presentatiezaal geschikt voor circa 20 personen. Er is een tevens een complete moderne keuken en berg-/schoonmaakruimte. Op de 2e verdieping is een vergader-/presentatieruimte voor circa 25 personen gesitueerd.

Huurprijs totaal: € 3.615,- per maand exclusief servicekosten.

Deelhuur mogelijkheden:
1e verdieping, 2e verdieping en gemeenschappelijke ruimte:
2 kantoren en keuken op de 1e verdieping + de ruimte op de 2e verdieping met gebruikmaking van de toiletgroep en gezamenlijke entree. Circa 80 m² inclusief aandeel gemeenschappelijke ruimte.
Huurprijs € 535,- per maand exclusief servicekosten.

1e verdieping en gemeenschappelijke ruimte:
Overige (grote) deel inclusief aandeel gemeenschappelijke ruimte circa 445 m².
Huurprijs € 2.965,- per maand exclusief servicekosten.

Servicekosten op basis van verrekenbaar voorschot € 26,50 per m² per jaar exclusief BTW.
- levering warmte, water en elektra.
- onderhoud buitenterrein en parkeerplaats.
- onderhoud buitenverlichting.
- onderhoud toegangspoorten, ramen wassen buitenzijde.
- verrekening opstal, OZB, beheerskosten.

Bestemming: kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 26 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten

Oppervlakte
620 m² (in units vanaf 80 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Beekbergerweg 19

€ 70 /m²/jaar