Boogschutterstraat 1-43 7324 AE Apeldoorn

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

HNK Apeldoorn is dé hotspot van Apeldoorn.

Het is een multi-tenant gebouw met een gezamenlijke entree en het voor HNK kenmerkende ‘Sociale hart’. Deze centrale ruimte met een grand café is ingericht als ontmoetingsplek met werkplekken, vergaderruimtes en verschillende zitjes. Daarnaast biedt HNK Apeldoorn ook volledig ingerichte kantoorruimtes ‘Managed Offices’ op de 19e etage, evenals twee vergaderruimtes. De ruimtes op deze etage worden voornamelijk verhuurd aan kleinere ondernemingen en op flexibele basis verhuurd (zelfs op uur basis is mogelijk!).

APELDOORN
Met bijna 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn de economische motor van de Veluwe en tevens de grootste stad van de Stedendriehoek.
De Stedendriehoek is een samenwerkingsverband met de regio’s Deventer en Zutphen en er wonen bijna een half miljoen mensen. De koninklijke stad met Paleis het Loo ligt aan de rand van de Veluwe en op het kruispunt van de A1 (Amsterdam - Hengelo) en A50 (Eindhoven – Emmeloord). Een centrale plaats in het midden van Nederland met de verbinding van Zuid en Noord Nederland en de Poort naar het Oosten.

LOCATIE
Het HNK ligt aan de Oost Veluweweg, de toegangsweg voor Apeldoorn Noord vanaf de A50 (afslag 25) en A1. Met haar 20 etages is het gebouw verreweg het hoogste gebouw in de omgeving en al zichtbaar vanaf de A50.
Meerdere bedrijven hebben deze omgeving al gevonden als standplaats voor hun bedrijf.

BESCHIKBAAR
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt circa 14.500 m². Voor de verhuur is momenteel circa 5.701 m² beschikbaar, in units vanaf circa 25 m². De vloeren kennen een oppervlakte van circa 700 m² behoudens de 2e verdieping waar aaneengesloten een vloer van 1.400 m² gehuurd kan worden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object kan zowel Casco (+) als Turnkey worden opgeleverd door verhuurder. Uitvoering in nader overleg tussen partijen. Aanvullende technische informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

SERVICEKOSTEN
Overzicht levering en diensten en voorschotbetaling op aanvraag.

BESCHIKBAAR
Per direct.

ENERGIELABEL
A

HUURPRIJS
Managed offices (all-in): Beschikbaarheid en prijs op aanvraag.
Kantoor: v.a. €100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
De parkeervoorziening is uitermate goed te noemen met een norm van 1:32 tegen een tarief van € 500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
14.500 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
19 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Bedrijvenpark Apeldoorn Noord, Apeldoorn

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.