Wapenrustlaan 11-31 7321 DL Apeldoorn

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Het kantoorgebouw "Wapenrust" heeft een bijzondere architectuur en ligt aan een prominente locatie in het centrumgebied van Apeldoorn. Uitstekend bereikbaar vanuit alle rijrichtingen. Het gebouw ligt op loopafstand van het trein- en busstation en aan de belangrijkste doorgaande weg met aansluiting op de snelweg A50.
Het object beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau en een uitgebreid pakket aan voorzieningen, waaronder een representatieve entree, uitgebreide horeca voorzieningen / brasserie voor huurders en een afgesloten en ondergelegen parkeergarage, alsmede een veertigtal parkeerplaatsen voor het gebouw.

LOCATIE
Het kantoorgebouw ligt op een prominente locatie in het centrum van Apeldoorn. Alle voorzieningen, waaronder NS-station, het winkelhart en restaurants bevinden zich op loopafstand van deze locatie.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de doorgaande weg met directe aansluiting op de snelweg A50 en is door het knooppunt A1/A50 per auto vanuit alle richtingen zeer goed bereikbaar. In de directe omgeving van het kantoorgebouw bevindt zich een busstation. Per trein en bus zijn dus goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar.

APELDOORN
Met bijna 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn de economische motor van de Veluwe en tevens de grootste stad van de Stedendriehoek. De Stedendriehoek is een samenwerkingsverband met de regio’s Deventer en Zutphen en er wonen bijna een half miljoen mensen.
De koninklijke stad met Paleis het Loo ligt aan de rand van de Veluwe en op het kruispunt van de A1 (Amsterdam -Hengelo) en A50 (Eindhoven – Emmeloord). Een centrale plaats in het midden van Nederland met de verbinding van Zuid en Noord Nederland en de Poort naar het Oosten.

OPPERVLAKTE
Het totale vloeroppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt circa 9.364 m² VVO. Voor verhuur is momenteel ca. 3.725 m² VVO beschikbaar welke als volgt is verdeeld over het gebouw:
1e verdieping (links) : ca. 886 m² VVO + 1.141 m² VVO (rechts);
2e verdieping (links) : ca. 551 m² VVO;
4e verdieping (toren) : ca. 384 m² VVO;
5e verdieping (toren) : ca. 384 m² VVO;
6e verdieping (toren) : ca. 379 m² VVO;

VOORZIENINGEN
Het kantoorgebouw beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau en een uitgebreid pakket aan voorzieningen, waaronder een representatieve entree, uitgebreide horeca voorzieningen / brasserie voor huurders en een afgesloten parkeergarage.

BESCHIKBAAR
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
€ 125,-- per m², per jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Ca. 110 overdekte parkeerplaatsen, 90 niet overdekte plaatsen en 40 plaatsen aan de voorzijde hoofdzakelijk voor bezoekers aanwezig.
€ 1.000,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 37,50 per m², per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 38 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
3.725 m² (in units vanaf 65 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
10 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wapenrustlaan 11-31

€ 125 /m²/jaar