Kramersgildeplein 3 6826 KM Arnhem

€ 1.700.000 k.k.

Omschrijving

Recht tegenover Park Presikhaaf en Leerpark Arnhem staat dit vrijstaande kantoorgebouw (bestemming maatschappelijk) met een oppervlakte van 1298.7 m2 BVO. Het gebouw wordt vrij van huur opgeleverd en bestaat uit drie verdiepingen, die te bereiken zijn via twee mooie trappen en een lift. Op iedere verdieping is een toiletgroep aanwezig en het gebouw is aan de zonzijde voorzien van screens. Voor de deur ligt een parkeerterrein met ruime openbare, gratis parkeergelegenheid.

Het naastgelegen gebouw, waar voorheen het hoofdkantoor van Akzo gevestigd was, is getransformeerd tot De Gravin; een complex met 99 appartementen. Links van het kantoorgebouw, aan de overzijde van de straat, zijn een benzinestation en garagebedrijf gevestigd. Winkelcentrum Presikhaaf is een overdekt winkelcentrum met diverse winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Er is een goede busverbinding met Arnhem CS en het treinstation Presikhaaf. Tevens ligt treinstation Presikhaaf op tien minuten loopafstand. Het gebouw is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A12, A348 en N325.

Indeling:

Begane grond:
Aan de kant van het parkeerterrein bevindt zich de entree van dit mooie kantoorgebouw. De aansluitende, centrale hal met vide is een grote ruimte met aan de linkerzijde de receptie met balie en een wachtruimte.
Verder zijn er op de begane grond zeven ruimtes, variërend in grootte. Dankzij de lichte scheidingswanden is de begane grond naar eigen wens in te delen. Momenteel zijn de ruimtes in gebruik als kantoor- en praktijk-/lesruimten ten behoeve van een onderwijsinstelling. Aan de achterzijde bevinden zich een magazijn, archiefruimte, lift en een toiletgroep.

Eerste verdieping:

Volg een van de trappen naar de eerste verdieping, die ook met de lift te bereiken is. De grote, centrale ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken en biedt toegang tot nagenoeg alle ruimtes. Er zijn op deze verdieping negen kantoorruimtes, een spreekkamer, serverruimte, berging en naast de toiletgroep is een personeelsruimte. Net als op de begane grond zorgen grote ramen voor veel lichtinval en zijn alle benodigde voorzieningen (o.a. elektra en ICT-infrastructuur) in ruime mate aanwezig.

Tweede verdieping:
Onder het boogvormige dak is de tweede verdieping met een kantoortuin, waaraan drie kantoorruimtes grenzen. Aan de achterzijde bevindt zich een technische ruimte, magazijn, personeelsruimte, lift en een toiletgroep.

Maatvoering conform NEN2580:
- 1298.7 m2 BVO (501.4 m2 begane grond en 797.3 m2 eerste + tweede verdieping)
- 1083.76 m2 VVO (452.09 m2 begane grond en 631.67 m2 eerste + tweede verdieping)
- Meetcertificaat A (ingemeten en gecontroleerd op locatie)

Perceel:
- 600 m2 eigen grond
- Uitstekende ligging op een zichtlocatie aan de IJssellaan

Bestemming:
- Bestemmingsplan Winkelcentrum- en Park Presikhaaf
- Enkelbestemming maatschappelijk met functieaanduiding kantoor
- Laatste gebruik: kantoor/lesruimtes

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.700.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
1.299 m²
Perceel
600 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kramersgildeplein 3

€ 1.700.000 k.k.