Delta 53 A 6825 ML Arnhem

€ 425.000 v.o.n.

Omschrijving

Arnhem Business Center op IJsseloord 2 te Arnhem

Er is gestart met de bouw van het hoogwaardige, duurzame en gasvrije bedrijfsverzamelcomplex op bedrijvenpark IJsseloord 2, genaamd Arnhem Business Center. Het pand bestaat uit 11 deels schakelbare units verdeeld over 2 of 3 bouwlagen van uiteenlopende metrages. De units worden casco opgeleverd, zodat u als koper het geheel naar uw eigen wensen kunt (laten) afwerken. Alle units hebben een aantal eigen parkeerplaatsen. Bijna alle units zijn zowel te koop als te huur. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Kopunit 2 is net als kopunit 1 een prachtige multifunctionele Business Unit die vooral geschikt is als kantoor- en/of showroomruimte. kopunit 2 is met 345m² net wat groter dan kopunit 1 welke 298m² groot is. Business Unit 1 & 2 vormen samen het aangezicht van Arnhem Business Center en zijn gelegen op de hoek van het perceel, waardoor deze zeer zichtbaar zijn vanaf de weg. De kopunit heeft door de hoogte (3 bouwlagen) uitzicht over de dijk en daarmee op de rivier de IJssel.

De unit heeft op de begane grond openslaande deuren en is niet voorzien van een overheaddeur. Mocht je behoefte hebben aan wat extra opslagruimte dan is het mogelijk deze unit te combineren met bijvoorbeeld een achtergelegen unit.

De locatie IJsseloord 2 is een strategische en dynamische vestigingslocatie voor uw bedrijf waar al een aantal toonaangevende bedrijven zijn gevestigd. IJsseloord 2 heeft alles om u helemaal thuis te voelen. Een bedrijvig en ruimtelijk park op een centrale locatie, in een groene omgeving en van alle gemakken voorzien.

Directe aansluiting op drie snelwegen
Door de unieke ligging aan het Velperbroekcircuit heeft IJsseloord2 directe verbindingen met de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Ook de A50 ligt op een steenworp afstand. Door deze goede ligging is het park optimaal bereikbaar met elk vervoersmiddel.

Goed te bereiken met het openbaar vervoer
IJsseloord 2 heeft ook een prima aansluiting op het openbaar vervoer. Op het businesspark zijn meerdere bushaltes, met onder andere een directe lijn naar het Centraal Station. Tijdens de spitsuren is er een meer intensieve dienstregeling zodat uw medewerkers gemakkelijk reizen tussen IJsseloord 2 en de omliggende woonplaatsen.

Parkmanagement
Actief parkmanagement beheert de kwaliteit van het bedrijventerrein en regelt onderhoud van de openbare ruimte, afvalinzameling, gladheidsbestrijding, groenonderhoud en centrale beveiliging. Het parkmanagement zorgt voor een omgeving waar alles optimaal functioneert voor nu en in de toekomst. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u zich richten op uw onderneming.

Inspraak via een betrokken VvE
Alle ondernemers met een eigen bedrijfsgebouw op IJsseloord 2 zijn automatisch lid van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren (VvE). Zo heeft u invloed op het beheer van het park. Via de VvE kunt u ook gebruik maken van bepaalde collectieve particuliere diensten en faciliteiten.

VVE
Om de kwaliteit van dit complex zowel nu als in de toekomst te waarborgen zal er een VVE worden opgericht. Alle eigenaren worden hiervan van rechtswege lid.

De casco units hebben een vrije hoogte van circa minimaal 3.5m en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De begane grond vloeren zijn uitgevoerd in glad afgewerkt gewapend monoliet beton. De hoogwaardig betonnen prefab-kanaalplaatverdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare belasting van 250 kg/m2.

De draagconstructie is uitgevoerd in staal en zal worden voorzien van een dekkende laag. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W. Bij de meeste units is er een elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig.

De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Verder is er een houten trap naar de verdieping en is er een mogelijkheid voor 1 of meerdere toiletten op de begane grond.

Het dak zal worden uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde van het dak zal minimaal Rc> 6.0 m2 K/W zal bedragen. De binnenwanden tussen de diverse units worden uitgevoerd in prefab betonnen wanden.
De buitenwanden worden uitgevoerd deels in sandwichpanelen. Verder zal bij iedere unit een meterkast worden aangebracht afgezekerd met 3 x 25A op basis van de vigerende eisen van de nutsbedrijven. De waterleiding zal ook worden aangebracht tot in de meterkast. Het terrein om de units zal worden voorzien van een bestrating met betonklinkers en bovendien zal er voldoende groen worden aangebracht.

Koopsom en huurprijs:
Unit - Oppervlakte - Huurprijs* - Koopsom**
1 - Ca. 298 m² - € 27.000,- - € 375.000,- Deze unit kan ook per verdieping worden gekocht, vraag naar de mogelijkheden.
2 - Ca. 345 m² - € 29.400,- - € 425.000,- Deze unit kan ook per verdieping worden gekocht, vraag naar de mogelijkheden.
3 - Ca. 191 m² - Verkocht
4 - Ca. 212 m² - € 16.524,- - € 268.000,-
5 - Ca. 191 m² - Verkocht
6 - Ca. 170 m² - Verkocht
7 - Ca. 154 m² - Verkocht
8 - Ca. 182 m² - Verkocht
9 - Ca. 190 m² - Verkocht
10 - Ca. 174 m² - Verkocht
11 - Ca. 302 m² - Verkocht
* Huurprijs per jaar, exclusief BTW.
** Koopsom vrij op naam, exclusief BTW.

Nieuwsgierig geworden? Voor nadere informatie, neemt u dan vrijblijvend contact met onderstaande makelaars/adviseurs:

Vanenburgh Vastgoed, David Polak 06-12 20 53 06 /

Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving en impressies de grootst mogelijke zorg is besteed is Vanenburgh Vastgoed niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staat, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
345 m² (in units vanaf 115 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Winkel op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Delta 53 A

€ 425.000 v.o.n.