Sweerts de Landasstraat 61 6814 DB Arnhem

€ 375 /mnd

Omschrijving

Trainingsruimte, coachruimte of spreekkamer huren?

Gemakkelijk bij Treffend Flex. Onze spreek en coach kamers in Arnhem kunnen gebruikt worden als praktijkruimte, coachruimte of gewoon als luxe werkplek om te flexwerken. Een fijne, ruime, rustige ruimte aan de rand van de bruisende binnenstad van Arnhem. De ruimte is gelegen in monumentaal pand aan de Sweerts de Landasstraat 61, in de Burgemeesterswijk vlakbij het centrum, het station en het Sonsbeekpark.

Een fijne, rustige en inspirerende plek om zelfstandig te werken en klanten te ontvangen. Gebruik van koffie en thee, kopieer en print faciliteiten, interactief scherm, internet en flip- over zijn inbegrepen.

Verder verhuren we onze trainingsruimte voor een training, workshop, presentatie, creatieve sessie of een vergadering. Ook de trainingsruimte is voorzien van alle benodigde materialen, zoals een flip- over, een whiteboard, een interactief scherm en Wifi. De ruimte is geschikt voor groepen tot maximaal twintig personen. Dit is een unieke locatie met een professionele en
representatieve uitstraling gelegen nabij het park Sonsbeek. De perfecte locatie voor de ondernemer die wel de uitstraling van een representatieve kantoor villa zoekt, maar niet de vierkante meters.

Mogelijkheden Treffend Flex...

Het virtueel Kantoor, een vast adres maar geen vaste huur van kantoor ruimte! Voor (startende) ondernemers die nog geen kantoorruimte (willen) huren, maar wel van een aantal diensten gebruik willen maken is er bij Treffend Flex de mogelijkheid om zich voor een vaste vergoeding op professionele wijze te presenteren. Het Virtueel kantoor geeft u het voordeel van een vast adres, met de mogelijkheid tot inschrijving bij de KVK. Voor €75,- p.m. maakt u gebruik van een adres met professionele uitstraling, daarbij kan gebruik worden gemaakt van onder andere de diensten, vergaderruimte, coachkamers of trainingsruimte van Treffend Flex tegen het intern tarief.

Vergaderruimte €40,-- per dagdeel of €65,-- voor een hele dag, avond tarief €50,-- per avond.

Trainingsruimte €90,-- per dagdeel of €170,-- per dag, avond tarief €100,--

Coach kamers €30,-- per dagdeel of €50,-- per dag, avond tarief €40,--

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 375 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m² (in units vanaf 15 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,22

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sweerts de Landasstraat 61

€ 375 /mnd