• Verkocht onder voorbehoud

Aziëweg 19 9407 TC Assen

€ 1.975.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Op één van de beste locaties van het fraaie Peelerpark, aan de noordelijke poort van Assen, gelegen markant kantoor en showroom-complex. Het geheel is prominent zichtbaar vanaf de rondweg is uitstekend geschikt als belegging of voor eigen gebruik.

LOCATIE
Het Peelerpark wordt samen met het naastgelegen Messchenveld gezien als de noordelijke poort van de stad Assen. Op beide terreinen staan representatieve, moderne gebouwen met een kantoorachtige uitstraling. Het object is goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. De op- en afritten van de A28 bevinden zich op korte afstand van het object. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een bushalte met een verbinding naar het Centraal Station in Assen.

OPPERVLAKTE en INDELING
De totale oppervlakte is 4.686 m² waarvan het grootste deel van de begane grond (circa 1.440 m²) is verhuurd aan de lokale Bo-rent. Voorts is in het gebouw circa 1.200 m² kantoor in units vanaf 250 m² (beg. grond en 3 verdiepingen) beschikbaar, voor eigen gebruik of verhuur. Daarnaast is het mogelijk om de ruimte van Bo-rent aan te passen, waardoor er nog eens ongeveer 540 m² beschikbaar komt voor eigen gebruik of verhuur.

BESTEMMING
Het object valt binnen de bestemmingsplan "Bedrijventerrein Noord". Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Gedetailleerde informatie kan worden verkregen bij de gemeente Assen.

UITRUSTINGSNIVEAU
Het afwerkingsniveau is hoog: natuurstenen entree en trappen, hoogwaardig sanitair en pantry's, luxueuze plafonds. Voorts is het gebouw voorzien van de modernste installaties: gebalanceerde luchtbehandeling, verwarming en voorzieningen t.b.v. data-bekabeling. Geheel is afgewerkt, volledig bestraat met meer dan voldoende parkeerruimte en heeft een omheind buitenterrein.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopovereenkomst met aanvullende bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Appingedam - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Coevorden - Emmen - Drachten - Leeuwarden - Sneek - Dokkum - Heerenveen

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.975.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
1.200 m²
Perceel
4.686 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
40 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 70.000 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
1 huurder
Verhuurd
1.435 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Aziëweg 19

€ 1.975.000 k.k.