Portugallaan 52 9403 DS Assen

€ 700 /mnd

Omschrijving

Op een fraaie en rustige plek, aan de achterzijde van een bedrijfswoning met bedrijfsruimte gelegen kantoor/praktijkruimte. Het hoofdgebouw dateert uit 2012, en is gebouwd met oog voor kwaliteit. Specifiek voor de verhuur is nu aan de achterzijde gedeelte aangebouwd van ongeveer 80 m², waardoor een geheel zelfstandig kantoor is ontstaan, met direct daarbij 3 eigen parkeerplaatsen voor de deur, een overdekte fietsenstalling en overdekt terras.

Het geheel omvat de entree, toilet en een tweetal kantoren met pantry. De ruimtes zijn voorzien van stoffering, luxaflex, screens en plafond lampen.
Het panddeel is vanzelfsprekend uitstekend geïsoleerd, en heeft derhalve een prettig binnenklimaat en lage gebruikerslasten. De eigenaar bewoont en gebruikt het hoofdgebouw zelf, en is derhalve prima aanspreekbaar voor huurders-vragen en behoeften. Voorts kiest de eigenaar voor zeer flexibele huurvoorwaarden, met bijvoorbeeld huurperiodes vanaf 1 jaar.

Het geheel wordt aangeboden voor een gunstige all-in prijs van € 999,- per maand, inclusief BTW en servicekosten. Dit komt overeen met een kale huur, exclusief BTW en servicekosten van ongeveer € 700,- per maand. De servicekosten omvatten de kosten voor verwarming en elektra alsmede het schoonmaken rondom pand, (parkeerplekken, overdekte fietsenstalling en terras, buiten ramen /kozijnen wassen en onkruid verwijderen en snoeien). Het enige dat nog voor eigen rekening van huurder komt is de schoonmaak binnen, afvoer eigen afval en de kosten voor gebruik en aansluiting telefonie en internet.

Een mooi, compact kantoor/praktijkpand, voor een gebruiker die een fijne, rustige werkplek zoekt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 700 per maand
Servicekosten
€ 125 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Portugallaan 52

€ 700 /mnd