Beilerstraat 173 9401 PJ Assen

€ 120.000 /jr

Omschrijving

VILLA BOSCHLUST - TIJDELIJKE VERHUUR

Deze kantoorvilla van circa 1.100 m² vvo verdeeld over drie bouwlagen. De villa is gebouwd omstreeks 1900 en in 1984 uitgebreid met een aanbouw aan de zuidzijde. Het geheel is gelegen op een riant perceel waardoor er volop parkeergelegenheid is op eigen terrein.

LOCATIE
Villa Boschlust is gelegen pal tegenover het Asserbos, nabij het Wilhelminaziekenhuis. Het stadscentrum bevindt zich op loopafstand. Ook het treinstation van Assen is eenvoudig te bereiken. Deze is gelegen op minder dan 1,5 kilometer afstand.

De bereikbaarheid is goed. De op- en afritten van rijksweg A28 zijn met de auto binnen 5 minuten te bereiken. In verband met de directe nabijheid van trein- en busstation is ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend.

HUURPRIJS
€ 120.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW

Op dit object zijn geen servicekosten van toepassing. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen en voor het dagelijkse onderhoud van het gehuurde, behoudens het onderhoud betreffende de instandhouding van de onroerende zaak. De huurder draagt er zorg voor dat vanaf de huuringangsdatum of het eerder betrekken van het gehuurde, de tenaamstelling van de contracten met de nutsbedrijven ten name komt van de huurder. Gemeentelijke gebruikersbelastingen en heffingen zijn voor rekening van de huurder.

Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met een BTW- compensatie. Over de servicekosten indien van toepassing is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat. Onderhoud, herstel en vervanging conform de algemene en eventuele bijzondere bepalingen.

VOORWAARDEN
Bestemmingsplan
Een kandidaat gebruiker/ huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de Gemeente Assen.

HUUROVEREENKOMST
- Huurtermijn in overleg maar in principe circa ander half jaar.
- Standaard huidige model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de van toepassing zijnde algemene bepalingen alsmede aangevuld met eventueel van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.
-Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.
-Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 120.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
1.100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beilerstraat 173

€ 120.000 /jr