Het Sticht 32 9405 NP Assen

€ 97.500 k.k.

Omschrijving

Het Sticht 32, Assen:

Multifunctionele ruimte gelegen op de begane grond ter grootte van in totaal circa 70 m².

Gelegen in een kleinschalig winkelcentrum in de woonwijk Baggelhuizen. De bereikbaarheid is goed gezien de ligging nabij de Europaweg-Zuid en de op- en afritten van de A28.

Het object is momenteel ingericht als woning. Dit is conform het vigerende bestemmingsplan op dit moment echter niet toegestaan. De ruimte is echter voor diverse andere (commerciële) doeleinden geschikt voor de invulling van een winkelformule, kapsalon, beautysalon, praktijkruimte of kantoorruimte voor een maatschappelijk of zakelijke dienstverlener zoals een uitzendbureau, reisbureau, hypotheek-/ financieel adviesbureau, etc.

Bestaande uit diverse vertrekken. Het object is vorig jaar geheel gerenoveerd en onder meer voorzien van nieuwe keuken, badkamer, stucplafonds + verlichting, vloerafwerking, etc.

Aan de rand van het winkelcentrum bevindt zich voldoende gratis parkeergelegenheid.

Locatie:
Bereikbaarheid per auto
Uitstekend per auto bereikbaar nabij diverse uitvalswegen. Het object is in voetgangersgebied gelegen. Aan de rand van het centrum bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
In de directe omgeving bevinden zich diverse bushaltes met goede verbindingen van en naar het bus- en treinstation van Assen.

Vraagprijs:
€ 97.500,- k.k.

Voorwaarden:
Het object wordt te koop aangeboden in de huidige staat. Koper wordt door verkoper, dan wel door de makelaar van verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek en recherche uit te (laten) voeren naar de onroerende zaak, naar het perceel en/of naar de bestemming zoals bijvoorbeeld het laten uitvoeren van een bouwkundig onderzoek, enig ander specialistisch onderzoek, bodemonderzoek en al wat meer zij betrekking hebbende op het object en koper in zijn belang acht.

Bij de gemeente, de provincie en bij het kadaster kunt u terecht voor allerlei informatie zoals mogelijkheden tot (ver)bouw, bestemmingsplaninformatie, zakelijke rechten of plichten, erfdienstbaarheden, verontreinigingen, gemeentelijke voorwaarden en belastingen etc.

De verkoper verlangt een waarborgsom / bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 2 weken nadat er een onvoorwaardelijke koopovereenkomst is bereikt.

De makelaar van de verkoper stelt een koopovereenkomst op waarin onder andere, doch niet uitsluitend, bovenstaande voorwaarden worden opgenomen. De informatie uit deze brochure en alle overige informatie geldt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door onze opdrachtgever / eigenaar. Aan de inhoud van deze informatie, eventuele bijlagen en andere verstrekte informatie kunnen nimmer rechten worden ontleend.

Plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden, hieraan kunnen nimmer rechten worden ontleend.

Even binnen kijken?
Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neemt u gerust contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 97.500 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Perceel
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Het Sticht 32

€ 97.500 k.k.