Hendrik de Ruiterstraat 5 9401 KT Assen

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Hendrik de Ruiterstraat 5, 9401 KT Assen:

Representatieve en hoogwaardige 30'er jaren kantoor- / praktijkruimte met buitenruimte gelegen aan de Hendrik de Ruiterstraat 5 parallel aan de Overcingellaan en schuin tegenover het bus- en treinstation van Assen.

Het object meet in totaal circa 100 m² b.v.o. De aangeboden kantoorruimte voorziet in een viertal kantoor- en spreekruimtes waaronder een kantoor en suite met authentieke schuifdeuren, pantry en toilet. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande
deuren naar een buitenplaats.

Het object is recent geheel gerenoveerd en voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau waaronder systeemplafonds + verlichting, parketvloer, verwarming, pantry, toilet, alarminstallatie, etc.

Daarnaast wordt het object geheel gasloos gemaakt en voorzien van warmtepomp.

Bij het gehuurde kunnen in totaal 4 parkeerplaatsen waarvan 1 met laadstation (uit te breiden naar 2) op eigen terrein worden bij gehuurd.

Het object leent zich uitstekend voor het gebruik als kantoor- / praktijkruimte voor de invulling van bijvoorbeeld een (zakelijke) dienstverlener, maatschappelijke of zorggerelateerde invulling.

Locatie:
Het object is gelegen schuin tegenover het vernieuwde bus- en treinstation van Assen en uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

De Hendrik de Ruiterstraat is gelegen aan de Stadsboulevard van Assen. Deze belangrijkste noord-zuid ontsluitingsroute door de stad loopt van de noordelijke oprit van Rijksweg A28 naar het knooppunt N33 / A28 Assen-Zuid.

Het gebied is onlangs een enorme metamorfose ondergaan waarbij de bereikbaarheid sterk is verbeterd en het stationsgebied volledig is getransformeerd.

Het centraal station van Assen is op steenworp afstand gelegen. De binnenstad van Assen, het Drents museum, de Rechtbank Noord-Nederland en Stadhuis zijn via de Stationsstraat eveneens op loopafstand gelegen.

Contact:
Wilt u meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.750 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stationslocatie

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hendrik de Ruiterstraat 5

€ 1.450 /mnd