Markt 7 9401 GS Assen

€ 1.950 /mnd

Omschrijving

Rijksmonument "Het Pelinckhuis" is gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de ring rond het stadscentrum, direct tegenover de weer bevaarbaar gemaakte Vaart en het Cultureel Kwartier "De Nieuwe Kolk". Een absoluut markante locatie in het hartje van de Asser binnenstad, maar toch goed per auto bereikbaar.

Dit historische gebouw is in 2012 opgedeeld in 8 units en huisvest o.a. ondernemingen in de zakelijke dienstverlening zoals advocaten, ingenieursbureau, mediation, uitzendbureau en bouwmanagement.

Op de begane grond is beschikbaar een grote zelfstandige unit met een netto oppervlakte van ca. 200m2. De unit is direct bereikbaar vanuit de gemeenschappelijke, monumentale hal met wachtzitje en (bezoekers)toilet. Deze unit heeft bovendien een eigen entree via de zijgevel.
De unit beschikt verder over een eigen toiletgroep, keuken/personeelsruimte (sanitair en pantry vernieuwd in 2016), magazijn (voormalige bankkluis) en een grote (kantoor)ruimte waarin een afzonderlijke glazen spreek-/werkkamer. De ruimte beschikt over airco en is volledig instapklaar: tapijt en gesausde wanden, systeemplafonds met LED-verlichting, kortom: direct werken.

De instap-huurprijs bedraagt € 1.950,- per maand all-in bij een huurovereenkomst van minimaal 3 jaren volgens een ingroei-scenario (vraag naar de voorwaarden). Deze huurprijs is inclusief:
- energie, verwarming, water etc.
- snel internet
- vuilafvoer
- schoonmaak algemene ruimten
- glasbewassing buitenzijde
- 24/7 toegankelijkheid
- intercom
- wachtruimte in centrale hal
- gebruik van databekabeling
- gebruik van de bezoekersparkeerplaatsen op het eigen terrein (ook voor eigen laden/lossen).

Tevens bestaat de mogelijkheid om op dagdeelbasis gebruik te maken van de gemeenschappelijke, gemeubileerde vergader-/trainingsruimte van 80m2 op de tweede verdieping.

Het geheel beschikt over enkele bezoekers-parkeerplaatsen op eigen terrein en verder kan geparkeerd worden in de parkeergarage (ruim 600 plaatsen) onder het Cultureel Kwartier "De Nieuwe Kolk", aan de overzijde van de straat. Hiervoor zijn abonnementen beschikbaar.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract met enkele specifieke bepalingen, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd per 1 januari.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 122 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1840

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 7

€ 1.950 /mnd