Collardslaan 25 9401 GX Assen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Fijne kantoorruimte in een historisch pand op een zichtlocatie in het centrum van Assen!

Waar vroeger de oude brandweerauto's uitrukten om branden te blussen is in 2019 de gehele begane grond transformeert tot kantoorruimte. Daarbij is rekening gehouden met de de historie van het pand, maar er is ook gedacht aan de toekomst. Zo zijn er energiebesparende maatregelen toegepast en is het kantoor zelfs gasloos gemaakt. Het totale oppervlakte van het kantoor is maar liefst ca. 140 m2 en daarnaast is er nog een kelder van ca. 76 m2.

Indeling:
Entree/tochtportaal, kantoorruimte van ca. 36 m2 waar meerdere werkplekken gecreëerd kunnen worden, aan uw rechterhand nog 2 ruimtes van ca. 14 en 16 m2. Aan uw linkerhand de sanitaire voorziening. Vervolgens loopt u rechtdoor waar u aan uw linkerhand de moderne keuken met inbouwapparatuur vindt, aan uw rechterhand een werkruimte van bijna 28 m2 en de trap naar de ruime kelder van 76 m2 waar u uw opslag kan stallen of die u kunt gebruiken als bijvoorbeeld een fotoruimte. Vervolgens loopt u weer rechtdoor naar de volgende werkplek aan de achterkant van het pand van ca. 15 m2, hier vindt u een tochtportaal naar de achterkant van het pand waar u de parkeerplaatsen vindt.

Bereikbaarheid per auto en parkeren:
Goed bereikbaar, nabij de op- en afritten van de A28 (afslag Assen-Centum). Het kantoor beschikt over 1 parkeerplaats aan de achterkant van het pand. Er kan worden geparkeerd in de directe omgeving aan de Torenlaan of aan de Collardslaan. Voor langer parkeren kan gebruik worden gemaakt van de parkeergarages "Drents museum" of “De Nieuwe Kolk”.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
Door de ligging in het centrum is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Op ca. 100 meter bevindt zich een bushalte. Het treinstation in ca. 10 minuten lopen.

Soort:
Kantoorruimte.

Opleveringsniveau:
Verhuurder verhuurt het pand gestoffeerd. Thans aanwezig zijn onder andere: sanitaire voorzieningen, keuken met inbouwapparatuur, elektrische verwarmingselementen.

Maten:
Oppervlakte kantoorruimte: ca. 130m2 VVO.
Oppervlakte kelder: ca. 76 m2.
Frontbreedte: ca. 6.5 meter

Aanvaarding:
In overleg. Beschikbaar vanaf 01 januari 2022.

Bestemming en gebruik:
Huurder is er zelf voor verantwoordelijk of het door haar voorgenomen gebruik is toegestaan op basis van de geldende wet- en regelgeving. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Assen. Het laatste gebruik betreft kantoor.

Huurvoorwaarden:
Huurovereenkomst conform model ROZ met aanvullende bepalingen, huurbetaling per maand bij vooruitbetaling, jaarlijkse huurprijsindexering, bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.
Nutsvoorzieningen: Eigen water en elektrameter, waarbij huurder een voorschot betaald aan verhuurder en op basis van eigen meters elk jaar een jaarafrekening wordt gemaakt.
Huurperiode: 5 jaar
Verlenging: met telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar

Voor nadere informatie omtrent dit object kunt u contact opnemen met onze collega Jochem, hij is op de hoogte van alle details omtrent dit kantoor.

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch makelaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Perceel
573 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, kabelgoten, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Collardslaan 25

Huurprijs op aanvraag