Amsterdamsestraatweg 41 A 3744 MA Baarn

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

De representatieve kantoorvilla is prachtig gelegen op een zichtlocatie op de Amsterdamsestraatweg te Baarn. De villa is omringd door een nette royale tuin voorzien van een eigen parkeerterrein welke plaats biedt aan circa 24 auto's.

Historie:

Deze Villa is een gemeentelijk monument in Baarn. De villa staat in het Wilhelminapark dat onderdeel is van rijksbeschermd dorpsgezicht Prins Hendrikpark e.o. De oorspronkelijke functie van de villa was wonen, dit is inmiddels gewijzigd naar een kantoorbestemming. Deze Villa is sinds 1992 aangewezen als gemeentelijk monument.

Metrages (BVO)

Voor de verhuur komt circa 267 m² b.v.o. kantoorruimte beschikbaar, het metrage is verdeeld over de eerste- en tweede verdieping. Eventueel afzonderlijk te huur in 181 b.v.o. op de verdieping en 86 m2 b.v.o op de tweede verdieping.

Parkeren

In totaal zijn er circa 24 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Voor de parkeerplaatsen is een aanvullende huurbetalingsverplichting verschuldigd ter grootte van € 500,- per jaar exclusief BTW per plaats. Aan de eerste verdieping zijn 5 plaatsen toegekend. Aan de tweede verdieping zijn 2 plaatsen toegekend. Eventueel zijn meer plaatsen beschikbaar

Ligging en bereikbaarheid

De bereikbaarheid per auto is goed door de ligging van Baarn aan de N221 welke een prima verbinding geeft op de uitvalswegen A1 en A27.

Bestemming (bestemmingsplan)

Bestemmingsplan Wilhelminapark

Bestemming: kantoor

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

- gedeelde opgang;
- huidige vloerbedekking;
- keuken (eerste verdieping);
- grote raampartijen met veel lichtinval;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen en/of spots (thans aanwezig);
- verwarming door middel van een gas cv installatie met radiatoren;
- te openen ramen;
- (gedeeltelijk) airconditioning;
- toiletten;
- eigen pantry (tweede verdieping).

Huurcondities

Huurprijs eerste verdieping: € 2.200,- per maand (excl P) servicekosten voorschot € 290,- maand, energiekosten voorschot € 250,- maand. Alle bedragen excl BTW

Huurprijs tweede verdieping: € 750,- maand (excl P), servicekosten voorschot € 110,- maand, energiekosten voorschot € 85,- maand. Alle bedragen excl BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Energiekosten: Verhuurder verzorgt de levering van energie. Iedere verdieping heeft eigen tussenmeters voor elektra, gas en water en een eigen CV-ketel. Verhuurder maakt jaarlijks een afrekening per verdieping op basis van deze meterstanden (+5% administratiekosten)

Servicekosten: Verhuurder laat het tuinonderhoud, glasbewassing, afvalverwerking, schoonmaak algemene ruimtes, etc etc verzorgen. Jaarlijks wordt dit afgerekend met de Huurders (+5% administratiekosten).

Aanvaarding: In overleg/ Per direct

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Amsterdamsestraatweg 41 A in Baarn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten

Oppervlakte
267 m² (in units vanaf 86 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amsterdamsestraatweg 41 A

Huurprijs op aanvraag